Het is de tweede vestiging van de Zuid-Hollandse Renault Trucks-dealer. Het pand staat op een zevenduizend vierkante meter grote kavel. Het idee voor een tweede vestiging ontstond al in 2004, door een groei van de organisatie en een steeds groter wordende klantenkring. Nico Doolaard, algemeen directeur, geeft aan dat het voor een truckdealer van belang is om dichtbij de klanten te zitten. "Na overleg met de betrokken partijen – Renault Trucks Benelux, de gemeente, de bank en natuurlijk ons eigen team – viel de keuze al snel op Dordtse Kil III. Een centrale ligging vlak langs de A16, de drukste verkeersader van Nederland, en in het centrum van een zeer bedrijvige regio. Maar ook op steenworpafstand van verschillende belangrijke industriegebieden, waaronder Moerdijk."

Na het slaan van de eerste paal in juni 2009 is de vestiging verrezen volgens de nieuwste standaarden. Doolaard Bedrijfswagens Dordrecht beschikt over een vloeroppervlakte van zeventienhonderd vierkante meter met vijf doorrijstraten. Naast de verkoop van alle Renault bedrijfswagens en trucks kan men ook terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan alle Renault bedrijfswagens en vrachtwagens. Natuurlijk zijn alle soorten vrachtwagens, bestelwagens, trailers, koelvriestrucks en vrachtwagens van alle andere merken ook welkom in de werkplaats. Bovendien is er een aparte ‘Fast & Pro’ ruimte ingericht voor onderhoud aan lichte bedrijfswagens.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding