Beslaglegging op inventaris bij Renault NL

Op 7 april 2010 hebben gerechtsdeurwaarders bij Renault Nederland in Schiphol-Rijk beslag gelegd op de inventaris van het gehuurde importeurspand aan de Boeingavenue 275 te Schiphol-Rijk. Dat meldt ex-dealer Hans Udo.

Het betreft hier een beslaglegging waarvoor door de Rechtbank akkoord is gegeven, in navolging van het beslag op de bankrekening(en) van Renault Nederland en het beslag op handelsvoorraad van Renault Nederland. De situatie is het gevolg van een jarenlange juridische procedure waarbij Udo Zaltbommel en  Udo Waalwijk ‘meerdere pogingen heeft gedaan om met de directie van Renault Nederland in gesprek te komen’. aldus Udo. De importeur heeft daarop nooit gereageerd, stelt de ex-dealer.

Het Gerechtshof te Amsterdam heeft in het tussenvonnis Renault veroordeeld tot het vergoeden van de schade die Udo Zaltbommel / Udo Waalwijk heeft geleden. Het betreft een tussenvonnis omdat  het Gerechtshof ook een getuigenverhoor heeft toegestaan dat op 20 januari heeft plaatsgevonden. Daarna zal, na beoordeling door het Gerechtshof, wellicht het eindvonnis volgen.

 

De importeur wil niet reageren.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Eindelijk iemand die de grote macht >lees importeur(s)< een koekje van eigen deeg geeft. Dat de importeur steeds niet wil reageren is veelzeggend.

Geplaatst door: Arnold op

Het is voor mijH3W7 ook onbegrijpelijk dat alle maar dan ook alle dealers zo door de importeurs met zich laten sollen!!!! En de Bovag slaapt rustig verder, of zou het komen omdat ook veel importeurs dealervestigingen hebben!!!

Geplaatst door: Spierings Arnold op
Beslaglegging op inventaris bij Renault NL - Automobielmanagement.nl

Beslaglegging op inventaris bij Renault NL

Op 7 april 2010 hebben gerechtsdeurwaarders bij Renault Nederland in Schiphol-Rijk beslag gelegd op de inventaris van het gehuurde importeurspand aan de Boeingavenue 275 te Schiphol-Rijk. Dat meldt ex-dealer Hans Udo.

Het betreft hier een beslaglegging waarvoor door de Rechtbank akkoord is gegeven, in navolging van het beslag op de bankrekening(en) van Renault Nederland en het beslag op handelsvoorraad van Renault Nederland. De situatie is het gevolg van een jarenlange juridische procedure waarbij Udo Zaltbommel en  Udo Waalwijk ‘meerdere pogingen heeft gedaan om met de directie van Renault Nederland in gesprek te komen’. aldus Udo. De importeur heeft daarop nooit gereageerd, stelt de ex-dealer.

Het Gerechtshof te Amsterdam heeft in het tussenvonnis Renault veroordeeld tot het vergoeden van de schade die Udo Zaltbommel / Udo Waalwijk heeft geleden. Het betreft een tussenvonnis omdat  het Gerechtshof ook een getuigenverhoor heeft toegestaan dat op 20 januari heeft plaatsgevonden. Daarna zal, na beoordeling door het Gerechtshof, wellicht het eindvonnis volgen.

 

De importeur wil niet reageren.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Eindelijk iemand die de grote macht >lees importeur(s)< een koekje van eigen deeg geeft. Dat de importeur steeds niet wil reageren is veelzeggend.

Geplaatst door: Arnold op

Het is voor mijH3W7 ook onbegrijpelijk dat alle maar dan ook alle dealers zo door de importeurs met zich laten sollen!!!! En de Bovag slaapt rustig verder, of zou het komen omdat ook veel importeurs dealervestigingen hebben!!!

Geplaatst door: Spierings Arnold op