Ook wehkamp.nl verkoopt elektrische Tazzari Zero online

Sinds gisteren is ook bij wehkamp.nl de Tazzari Zero te koop. Deze Italiaanse city car is een elektrische auto voor op de openbare weg. Wehkamp.nl is hiermee de eerste algemene webwinkel in Nederland die online een elektrische auto aanbiedt. Sinds vorige maand biedt ook Nieuweautokopen.nl de Zero aan.

Wehkamp.nl wil inspringen op een veranderende mobiliteitsmarkt en de ‘sterke opkomst van elektrische city cars’. De webwinkel loopt met de verkoop van deze auto voor op de trend in de autobranche die zich (langzaam) beweegt richting verkoop via internet.  Klanten die bij Wehkamp.nl de Zero bestellen kunnen hem zelf samenstellen. Via een configurator kan de klant onder andere de kleur, de soort velgen en het interieur bepalen. Ook kan de koper via diverse optionele toevoegingen zoals een ultraview glazen dak, de Zero verder aanpassen aan persoonlijke wensen en eigen behoeften. Al eerder maakte Tazzari bekend dat men (ook) had gekozen voor Nieuweautokopen.nl als verkoopkanaal. 

 

Bij Wehkamp kan het gehele bestellingproces voor deze auto online worden afgehandeld en kent het one stop shop-principe. Na samenstellen van de Zero via de configurator ziet de koper gelijk de totaalprijs (vrijgesteld van bpm) en ontvangt de klant een vrijblijvende offerte in zijn mailbox. Vervolgens krijgt de hij de mogelijkheid op afspraak een proefrit te maken in de Zero. De nieuwe eigenaar krijgt bij oplevering een uitgebreide rijinstructie. De levertijd bedraagt gemiddeld veertien weken.

De Tazzari Zero is een compacte tweezitter met twee bagageruimtes met in totaal meer dan 160 liter. De Zero is een ecologisch voertuig: de gebruikte materialen zijn zeer duurzaam en het is een honderd procent elektrische auto.  De Tazzari Zero City Kart zoals hij voluit heet, heeft met zijn lithium-ion-accu’s een bereik van 140 kilometer en een gemiddeld verbruik van drie eurocent per kilometer. De topsnelheid bedraagt 100 km/u. De auto heeft een aluminium chassis, achterwielaandrijving en een tussen de assen geplaatste elektromotor met 150 Nm. Tazzari is een nieuw Italiaans automerk dat alleen elektrische auto’s bouwt. Het merk wordt in Nederland vertegenwoordigd door SensaMotive waarbij de verkoop van de modellen niet via traditionele dealers maar via internet verloopt. De auto is ook te koop via Nieuweautokopen.nl.  Zie onderstaand de impressie op Youtube:

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Akkoord, toevoeging aangebracht. Redactie AM

Geplaatst door: henk heuvelman op

Geachte redactie, In uw bericht meldt u dat de Tazzari niet te vinden is op de website Nieuweautokopen.nl. U kunt deze gewoon via de website bestellen. Wellicht heeft u het over het hoofd gezien, maar middels deze link, http://www.nieuweautokopen.nl/tazzari/zero/0_/185038/details/is de auto gewoon te bestellen via Nieuweautokopen.nl. Dus jammer dat uw berichtgeving inzake Nieuweautokopen.nl niet klopt. Wilt u dit aanpassen? Groet, Paul de Vries Nieuweautokopen.nl

Geplaatst door: Paul de Vries op
Ook wehkamp.nl verkoopt elektrische Tazzari Zero online - Automobielmanagement.nl

Ook wehkamp.nl verkoopt elektrische Tazzari Zero online

Sinds gisteren is ook bij wehkamp.nl de Tazzari Zero te koop. Deze Italiaanse city car is een elektrische auto voor op de openbare weg. Wehkamp.nl is hiermee de eerste algemene webwinkel in Nederland die online een elektrische auto aanbiedt. Sinds vorige maand biedt ook Nieuweautokopen.nl de Zero aan.

Wehkamp.nl wil inspringen op een veranderende mobiliteitsmarkt en de ‘sterke opkomst van elektrische city cars’. De webwinkel loopt met de verkoop van deze auto voor op de trend in de autobranche die zich (langzaam) beweegt richting verkoop via internet.  Klanten die bij Wehkamp.nl de Zero bestellen kunnen hem zelf samenstellen. Via een configurator kan de klant onder andere de kleur, de soort velgen en het interieur bepalen. Ook kan de koper via diverse optionele toevoegingen zoals een ultraview glazen dak, de Zero verder aanpassen aan persoonlijke wensen en eigen behoeften. Al eerder maakte Tazzari bekend dat men (ook) had gekozen voor Nieuweautokopen.nl als verkoopkanaal. 

 

Bij Wehkamp kan het gehele bestellingproces voor deze auto online worden afgehandeld en kent het one stop shop-principe. Na samenstellen van de Zero via de configurator ziet de koper gelijk de totaalprijs (vrijgesteld van bpm) en ontvangt de klant een vrijblijvende offerte in zijn mailbox. Vervolgens krijgt de hij de mogelijkheid op afspraak een proefrit te maken in de Zero. De nieuwe eigenaar krijgt bij oplevering een uitgebreide rijinstructie. De levertijd bedraagt gemiddeld veertien weken.

De Tazzari Zero is een compacte tweezitter met twee bagageruimtes met in totaal meer dan 160 liter. De Zero is een ecologisch voertuig: de gebruikte materialen zijn zeer duurzaam en het is een honderd procent elektrische auto.  De Tazzari Zero City Kart zoals hij voluit heet, heeft met zijn lithium-ion-accu’s een bereik van 140 kilometer en een gemiddeld verbruik van drie eurocent per kilometer. De topsnelheid bedraagt 100 km/u. De auto heeft een aluminium chassis, achterwielaandrijving en een tussen de assen geplaatste elektromotor met 150 Nm. Tazzari is een nieuw Italiaans automerk dat alleen elektrische auto’s bouwt. Het merk wordt in Nederland vertegenwoordigd door SensaMotive waarbij de verkoop van de modellen niet via traditionele dealers maar via internet verloopt. De auto is ook te koop via Nieuweautokopen.nl.  Zie onderstaand de impressie op Youtube:

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Akkoord, toevoeging aangebracht. Redactie AM

Geplaatst door: henk heuvelman op

Geachte redactie, In uw bericht meldt u dat de Tazzari niet te vinden is op de website Nieuweautokopen.nl. U kunt deze gewoon via de website bestellen. Wellicht heeft u het over het hoofd gezien, maar middels deze link, http://www.nieuweautokopen.nl/tazzari/zero/0_/185038/details/is de auto gewoon te bestellen via Nieuweautokopen.nl. Dus jammer dat uw berichtgeving inzake Nieuweautokopen.nl niet klopt. Wilt u dit aanpassen? Groet, Paul de Vries Nieuweautokopen.nl

Geplaatst door: Paul de Vries op