Het certificaat wordt toegekend aan bedrijven die in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben  doorgevoerd. Tigchelaar is de eerste dealer van Seat en Skoda in Nederland die dit certificaat heeft verdiend. In de Ford-organisatie is  Tigchelaar het tweede dealerbedrijf van Nederland dat zich erkend duurzaam mag noemen.

Op maandag 12 april mochten Boelo en Wijnand Tigchelaar meer dan honderd genodigden verwelkomen in de showroom aan het Minervum in Breda. Na een welkomstwoord van Boelo was het de beurt aan Bovag-directeur Burgman. Hij sprak over het belang van duurzaam ondernemen en het steeds groter wordende gewicht dat hieraan wordt toegekend door consument en overheid. Hij zei dat het van grote betekenis is dat een auto-ondernemer tijdig inspeelt op maatschappelijke veranderingen en vernieuwingen.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Er wordt getoetst op de zes aandachtsgebieden van duurzaamheid: personeel, bedrijfsvoering, financiën, in- en verkoop en communicatie. Tigchelaar autobedrijven hebben de toetsing met glans doorstaan.  Het certificaat is een jaar lang geldig.

Boelo Tigchelaar, Burgemeester Peter van der Velden, Marinus van Binsbergen,Wil Heijkoop, Directeur BOVAG Koos Burgman en Wijnand Tigchelaar.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding