Verzekeraar Ditzo komt met Prepaid Pechhulp

Verzekeringsmaatschappij Ditzo introduceert Prepaid Pechhulp. Daarbij koop je één hulpticket en betaalt je pas de volgende als je die ook echt nodig hebt. Dus Ditzo rekent geen jaarlijkse contributies zoals ANWB, Route Mobiel en AA-Team wel doen.

Ditzo noemt het afstappen van de abonnementstructuur logisch omdat een doorsnee automobilist maar eens in de zevenenhalf jaar gebruik van pechhulp. Dat blijkt uit onderzoek onder tweeënhalfduizend respondenten. Tachtig procent van de automobilisten geeft volgens Ditzo veel geld per jaar uit aan een pechhulpabonnement of pechhulplidmaatschap. Opvallend genoeg weten veel mensen niet eens hoeveel ze precies uitgeven aan de jaarlijkse abonnementskosten. Ruim veertig procent van de automobilisten zien pechhulpabonnementen als een noodzakelijk kwaad. Ditzo noemt zijn Prepaid Pechhulp interessant voor ongeveer twee miljoen autobezitters die zich ervan bewust zijn dat ze maar zelden pech hebben. Een ‘goed en goedkoop alternatief’, vindt Peter Hoitinga, commercieel directeur bij Ditzo. "Vergelijk het met de telecomsector. Bel je veel of zelden? Daarop maak je als consument een keuze voor prepaid of een abonnement. En zo kun je voortaan ook kiezen bij pechhulp. Heb je veel pech of een auto ouder dan tien jaar, dan is een abonnement of lidmaatschap op een pechhulpdienst interessant. Heb je weinig pech, dan is onze prepaid oplossing de beste keuze."

Met Ditzo Prepaid Pechhulp koopt de autobezitter van tevoren recht op eenmalig hoogwaardige pechhulp in een periode van twee, drie of vier jaar. De hoogte van de premie is afhankelijk van de geldigheidsduur en samenstelling van de kaart en wel of geen Europa-dekking. Bij een pechgeval kun je eenmalig gebruik maken van Ditzo Pechhulp. Daarna koop je een nieuw Prepaid Pechhulptegoed. Prepaid Pechhulp voor hulp in Nederland, inclusief woonplaats voor twee jaar kost 69 euro. De hulpdienst wordt feitelijk uitgevoerd door Mondial Assistance, wereldwijd marktleider in hulpverlening.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verzekeraar Ditzo komt met Prepaid Pechhulp - Automobielmanagement.nl

Verzekeraar Ditzo komt met Prepaid Pechhulp

Verzekeringsmaatschappij Ditzo introduceert Prepaid Pechhulp. Daarbij koop je één hulpticket en betaalt je pas de volgende als je die ook echt nodig hebt. Dus Ditzo rekent geen jaarlijkse contributies zoals ANWB, Route Mobiel en AA-Team wel doen.

Ditzo noemt het afstappen van de abonnementstructuur logisch omdat een doorsnee automobilist maar eens in de zevenenhalf jaar gebruik van pechhulp. Dat blijkt uit onderzoek onder tweeënhalfduizend respondenten. Tachtig procent van de automobilisten geeft volgens Ditzo veel geld per jaar uit aan een pechhulpabonnement of pechhulplidmaatschap. Opvallend genoeg weten veel mensen niet eens hoeveel ze precies uitgeven aan de jaarlijkse abonnementskosten. Ruim veertig procent van de automobilisten zien pechhulpabonnementen als een noodzakelijk kwaad. Ditzo noemt zijn Prepaid Pechhulp interessant voor ongeveer twee miljoen autobezitters die zich ervan bewust zijn dat ze maar zelden pech hebben. Een ‘goed en goedkoop alternatief’, vindt Peter Hoitinga, commercieel directeur bij Ditzo. "Vergelijk het met de telecomsector. Bel je veel of zelden? Daarop maak je als consument een keuze voor prepaid of een abonnement. En zo kun je voortaan ook kiezen bij pechhulp. Heb je veel pech of een auto ouder dan tien jaar, dan is een abonnement of lidmaatschap op een pechhulpdienst interessant. Heb je weinig pech, dan is onze prepaid oplossing de beste keuze."

Met Ditzo Prepaid Pechhulp koopt de autobezitter van tevoren recht op eenmalig hoogwaardige pechhulp in een periode van twee, drie of vier jaar. De hoogte van de premie is afhankelijk van de geldigheidsduur en samenstelling van de kaart en wel of geen Europa-dekking. Bij een pechgeval kun je eenmalig gebruik maken van Ditzo Pechhulp. Daarna koop je een nieuw Prepaid Pechhulptegoed. Prepaid Pechhulp voor hulp in Nederland, inclusief woonplaats voor twee jaar kost 69 euro. De hulpdienst wordt feitelijk uitgevoerd door Mondial Assistance, wereldwijd marktleider in hulpverlening.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding