Audi opent klantensportcentrum speciaal voor R8 LMS

Met de opening van een apart klantensportcentrum aan de Roderstrasse in Ingolstadt is een nieuwe fase ingeluid. Het nieuwe gebouw staat vlak bij het hoofdkwartier van Audi Sport in Ingolstadt. Het bestaat uit kantoren, een showroom en een onderdelenmagazijn.

Het nieuwe klantensportcentrum komt op tijd voor het hoogtepunt van het seizoen voor deze GT3-sportwagen van Audi, namelijk voor de 24-uursrace op de Nürburgring op 15 en 16 mei. Bij deze langeafstandsrace staan maar liefst zeven Audi’s R8 LMS aan de start. "Naast de deelname aan de DTM en de 24 uur van Le Mans is het klantensportprogramma met de Audi R8 LMS de derde activiteit van Audi Sport", verklaart Michael Dick, lid van de raad van bestuur van Audi. Hij opende het nieuwe gebouw samen met dr. Wolfgang Ullrich, directeur van Audi Sport. "Met het klantensportcentrum hebben we een manier gecreëerd om het groeiende aantal klanten van de R8 LMS optimaal van dienst te kunnen zijn", aldus Dick.

 

Vorig jaar werd de Audi R8 LMS vooral ingezet door teams die al met Audi samenwerkten. In het seizoen 2010 wordt de inzet nu voor het eerst toevertrouwd aan privéteams, die echter wel technische ondersteuning van Audi Sport krijgen. "De vraag naar de R8 LMS is enorm", zegt Ullrich. "We konden voor 2010 niet zo veel auto’s produceren als we hadden kunnen verkopen. Daarom hebben we ons eerst op de Europese markt gericht." Audi Sport zal in het jaar 2010 zo’n twintig exemplaren van de Audi R8 LMS aan klanten afleveren. Om de bezitters van deze auto’s de best mogelijke service te kunnen bieden, is het nieuwe klantensportcentrum in het leven geroepen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi opent klantensportcentrum speciaal voor R8 LMS - Automobielmanagement.nl

Audi opent klantensportcentrum speciaal voor R8 LMS

Met de opening van een apart klantensportcentrum aan de Roderstrasse in Ingolstadt is een nieuwe fase ingeluid. Het nieuwe gebouw staat vlak bij het hoofdkwartier van Audi Sport in Ingolstadt. Het bestaat uit kantoren, een showroom en een onderdelenmagazijn.

Het nieuwe klantensportcentrum komt op tijd voor het hoogtepunt van het seizoen voor deze GT3-sportwagen van Audi, namelijk voor de 24-uursrace op de Nürburgring op 15 en 16 mei. Bij deze langeafstandsrace staan maar liefst zeven Audi’s R8 LMS aan de start. "Naast de deelname aan de DTM en de 24 uur van Le Mans is het klantensportprogramma met de Audi R8 LMS de derde activiteit van Audi Sport", verklaart Michael Dick, lid van de raad van bestuur van Audi. Hij opende het nieuwe gebouw samen met dr. Wolfgang Ullrich, directeur van Audi Sport. "Met het klantensportcentrum hebben we een manier gecreëerd om het groeiende aantal klanten van de R8 LMS optimaal van dienst te kunnen zijn", aldus Dick.

 

Vorig jaar werd de Audi R8 LMS vooral ingezet door teams die al met Audi samenwerkten. In het seizoen 2010 wordt de inzet nu voor het eerst toevertrouwd aan privéteams, die echter wel technische ondersteuning van Audi Sport krijgen. "De vraag naar de R8 LMS is enorm", zegt Ullrich. "We konden voor 2010 niet zo veel auto’s produceren als we hadden kunnen verkopen. Daarom hebben we ons eerst op de Europese markt gericht." Audi Sport zal in het jaar 2010 zo’n twintig exemplaren van de Audi R8 LMS aan klanten afleveren. Om de bezitters van deze auto’s de best mogelijke service te kunnen bieden, is het nieuwe klantensportcentrum in het leven geroepen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding