Nu ook Tesla te koop via nieuweautokopen.nl

Autowebwinkel Nieuweautokopen.nl en zijn dochterwebsite Greencardirect.nl hebben een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Tesla Benelux voor levering van elektrische Tesla’s.

Elektrisch sportwagenmerk Tesla is na het Italiaanse Tazzari het tweede merk van volledig elektrische auto’s dat gebruik maakt van de diensten van Nieuweautokopen.nl. Elektrische auto’s vrijgesteld van bpm en de zakelijke rijder profiteert van nul procent bijtelling. Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: "Als je als zelfstandig ondernemer ook nog eens de investeringsaftrek meetelt, wordt het wel heel aantrekkelijk om voor een elektrische auto te kiezen."

Rogier Kroymans van Tesla Benelux: ‘Steeds meer mensen vallen voor het aantrekkelijke uiterlijk en de zuinige en milieuvriendelijke aandrijving van de Tesla in combinatie met de grote financiële voordelen. Inmiddels hebben we 37 auto’s verkocht. Een aantal dat we verder zullen zien groeien, mede door de overeenkomst met Nieuweautokopen.nl. De consument kan op deze site alle informatie ophalen die hij nodig heeft om een Tesla te kopen. De uiteindelijke levering van de auto loopt via Tesla Benelux." Paul de Vries is tevreden over de belangstelling. "We hebben in het eerste kwartaal van dit jaar al meer auto’s verkocht dan in heel 2009."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nu ook Tesla te koop via nieuweautokopen.nl - Automobielmanagement.nl

Nu ook Tesla te koop via nieuweautokopen.nl

Autowebwinkel Nieuweautokopen.nl en zijn dochterwebsite Greencardirect.nl hebben een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Tesla Benelux voor levering van elektrische Tesla’s.

Elektrisch sportwagenmerk Tesla is na het Italiaanse Tazzari het tweede merk van volledig elektrische auto’s dat gebruik maakt van de diensten van Nieuweautokopen.nl. Elektrische auto’s vrijgesteld van bpm en de zakelijke rijder profiteert van nul procent bijtelling. Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: "Als je als zelfstandig ondernemer ook nog eens de investeringsaftrek meetelt, wordt het wel heel aantrekkelijk om voor een elektrische auto te kiezen."

Rogier Kroymans van Tesla Benelux: ‘Steeds meer mensen vallen voor het aantrekkelijke uiterlijk en de zuinige en milieuvriendelijke aandrijving van de Tesla in combinatie met de grote financiële voordelen. Inmiddels hebben we 37 auto’s verkocht. Een aantal dat we verder zullen zien groeien, mede door de overeenkomst met Nieuweautokopen.nl. De consument kan op deze site alle informatie ophalen die hij nodig heeft om een Tesla te kopen. De uiteindelijke levering van de auto loopt via Tesla Benelux." Paul de Vries is tevreden over de belangstelling. "We hebben in het eerste kwartaal van dit jaar al meer auto’s verkocht dan in heel 2009."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding