Volkswagen koopt twee Kroymans-panden in Berlijn

Onder de naam Volkswagen Automobile Berlin worden twee voormalige Kroymans-panden ingericht als exclusieve Volkswagen-dealer. Volkswagen heeft de panden in de stadsdelen Tempelhof en Spandau overgenomen van de failliete Kroymans-groep.

Met deze twee attractieve panden kan Volkswagen de aanwezigheid van zijn merk in Berlijn verder optimaliseren, verklaart verkooptopman Christian Klinger van Volkswagen. Dat meldt kfz-betrieb online. De bedrijven overtuigen door hun gunstige ligging en indrukwekkende oppervlakte van respectievelijk tienduizend en twintigduizend vierkante meter.

De beide panden worden in de komende maanden omgebouwd volgens de richtlijnen van Volkswagen. De bedrijven krijgen de naam Volkswagen Automobile Berlin. In Berlijn waren vier locaties van Kroymans te koop nadat in mei 2009 het bedrijf failliet ging, inclusief dus de Duitse dochteronderneming Kroymans Deutschland. De twee andere Kroymans-bedrijven werden al eerder overgenomen door de autodealergroep Avag, de grootste van Duitsland, en fungeren nu als Ford-dealers voor Avag-dochterbedrijf Kadea.     

  

 

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen koopt twee Kroymans-panden in Berlijn - Automobielmanagement.nl

Volkswagen koopt twee Kroymans-panden in Berlijn

Onder de naam Volkswagen Automobile Berlin worden twee voormalige Kroymans-panden ingericht als exclusieve Volkswagen-dealer. Volkswagen heeft de panden in de stadsdelen Tempelhof en Spandau overgenomen van de failliete Kroymans-groep.

Met deze twee attractieve panden kan Volkswagen de aanwezigheid van zijn merk in Berlijn verder optimaliseren, verklaart verkooptopman Christian Klinger van Volkswagen. Dat meldt kfz-betrieb online. De bedrijven overtuigen door hun gunstige ligging en indrukwekkende oppervlakte van respectievelijk tienduizend en twintigduizend vierkante meter.

De beide panden worden in de komende maanden omgebouwd volgens de richtlijnen van Volkswagen. De bedrijven krijgen de naam Volkswagen Automobile Berlin. In Berlijn waren vier locaties van Kroymans te koop nadat in mei 2009 het bedrijf failliet ging, inclusief dus de Duitse dochteronderneming Kroymans Deutschland. De twee andere Kroymans-bedrijven werden al eerder overgenomen door de autodealergroep Avag, de grootste van Duitsland, en fungeren nu als Ford-dealers voor Avag-dochterbedrijf Kadea.     

  

 

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding