Tien genomineerden voor Autobedrijf van het Jaar

De stemmen zijn geteld en de genomineerden zijn bekend: tien autobedrijven hebben de halve finale bereikt van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2010. Het is een initiatief van de universele garagebedrijven, verenigd in Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

Een spannende tijd breekt nu aan voor de genomineerden. De komende maanden selecteert een vakjury drie finalisten uit de genomineerden. Tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven op dinsdag 5 oktober zal de zaal tenslotte de winnaar kiezen.

 

De halve finalisten zijn:

 • Garage Huijbregts uit Reusel
 • Autobedrijf Kusters uit Vierlingsbeek
 • Autobedrijf Bremer uit Hallum
 • Autobedrijf D. van Gorkum VOF uit Dronten
 • Autoborg uit Groningen
 • Autobedrijf ‘t Centrum uit Eethen
 • Autobedrijf Boks uit Apeldoorn
 • Autobedrijf Neleman uit Nieuwerkerk a/d IJssel
 • Van Leeuwen auto’s uit Kesteren
 • Autobedrijf Kleverlaan B.V. uit Limmen (door collega’s genomineerd middels een wildcard)

 

Voorzitter Bertho Eckhardt van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven is verheugd met de grote hoeveelheid stemmen die klanten van de autobedrijven uitbrachten op hun favoriet. "Meer dan ooit hebben autobedrijven geprobeerd zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ze benaderden de lokale pers, deelden actief stemkaarten uit aan hun klanten en deden net dat kleine beetje extra moeite om te laten zien dat ze de titel waard zijn." Meer dan de helft van de ruim tienduizend stemmen kwam binnen via internet. Eckhardt: "Dat levert waardevolle informatie op, want klanten konden bij hun stem aangeven hoe ze het bedrijf waarderen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tien genomineerden voor Autobedrijf van het Jaar - Automobielmanagement.nl

Tien genomineerden voor Autobedrijf van het Jaar

De stemmen zijn geteld en de genomineerden zijn bekend: tien autobedrijven hebben de halve finale bereikt van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2010. Het is een initiatief van de universele garagebedrijven, verenigd in Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

Een spannende tijd breekt nu aan voor de genomineerden. De komende maanden selecteert een vakjury drie finalisten uit de genomineerden. Tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven op dinsdag 5 oktober zal de zaal tenslotte de winnaar kiezen.

 

De halve finalisten zijn:

 • Garage Huijbregts uit Reusel
 • Autobedrijf Kusters uit Vierlingsbeek
 • Autobedrijf Bremer uit Hallum
 • Autobedrijf D. van Gorkum VOF uit Dronten
 • Autoborg uit Groningen
 • Autobedrijf ‘t Centrum uit Eethen
 • Autobedrijf Boks uit Apeldoorn
 • Autobedrijf Neleman uit Nieuwerkerk a/d IJssel
 • Van Leeuwen auto’s uit Kesteren
 • Autobedrijf Kleverlaan B.V. uit Limmen (door collega’s genomineerd middels een wildcard)

 

Voorzitter Bertho Eckhardt van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven is verheugd met de grote hoeveelheid stemmen die klanten van de autobedrijven uitbrachten op hun favoriet. "Meer dan ooit hebben autobedrijven geprobeerd zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ze benaderden de lokale pers, deelden actief stemkaarten uit aan hun klanten en deden net dat kleine beetje extra moeite om te laten zien dat ze de titel waard zijn." Meer dan de helft van de ruim tienduizend stemmen kwam binnen via internet. Eckhardt: "Dat levert waardevolle informatie op, want klanten konden bij hun stem aangeven hoe ze het bedrijf waarderen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding