Hertz breidt uit in ’t Gooi

Kuperus Autoverhuur B.V. in Hilversum wordt Hertz-agent voor de regio ’t Gooi. Vandaag hebben beide bedrijven een overeenkomst getekend.

Hertz was tot op heden niet vertegenwoordigd in ’t Gooi, wel is het bedrijf actief in de omliggende regio’s Almere en Utrecht. Het van oorsprong Amsterdamse Kuperus Autoverhuur B.V. is sinds vijftien jaar gevestigd in Hilversum en heeft een brede klantenkring in ’t Gooi. Veel van de klanten zijn bedrijven op het Mediapark.

Henk van den Helder, algemeen directeur Hertz Benelux: "Wij vinden het belangrijk om onze klanten overal in Nederland en dichtbij huis onze verhuurdiensten te kunnen aanbieden," aldus Henk van den Helder, algemeen directeur Hertz Benelux. "Wij willen ons marktaandeel vergroten, zonder een prijsgevecht te beginnen. Hiervoor zoeken wij lokale verhuurbedrijven die zich bij ons willen aansluiten."  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hertz breidt uit in ’t Gooi - Automobielmanagement.nl

Hertz breidt uit in ’t Gooi

Kuperus Autoverhuur B.V. in Hilversum wordt Hertz-agent voor de regio ’t Gooi. Vandaag hebben beide bedrijven een overeenkomst getekend.

Hertz was tot op heden niet vertegenwoordigd in ’t Gooi, wel is het bedrijf actief in de omliggende regio’s Almere en Utrecht. Het van oorsprong Amsterdamse Kuperus Autoverhuur B.V. is sinds vijftien jaar gevestigd in Hilversum en heeft een brede klantenkring in ’t Gooi. Veel van de klanten zijn bedrijven op het Mediapark.

Henk van den Helder, algemeen directeur Hertz Benelux: "Wij vinden het belangrijk om onze klanten overal in Nederland en dichtbij huis onze verhuurdiensten te kunnen aanbieden," aldus Henk van den Helder, algemeen directeur Hertz Benelux. "Wij willen ons marktaandeel vergroten, zonder een prijsgevecht te beginnen. Hiervoor zoeken wij lokale verhuurbedrijven die zich bij ons willen aansluiten."  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding