Van Mourik Tiel krijgt certificaat voor inbouw tolkasten Maut

Renault Trucks Van Mourik in Tiel heeft van Toll Collect een certificaat ontvangen vanwege de goede prestaties op het gebied van service en kwaliteit in 2009. Van Mourik Tiel verzorgt voor bijna de hele Nederlandse organisatie van Renault Trucks de inbouw van de Maut-kasten die zijn bedoeld voor het innen van tol op Duitse wegen.

Van Mourik Tiel is vanaf het begin één van de Nederlandse servicepartners van Toll Collect. Het bedrijf is er in 2004 mee begonnen, nadat vanuit Duitsland alle Nederlandse truckdealers waren aangeschreven met de vraag of er interesse was voor een dealerschap van Toll Collect. “Wij hebben besloten het op poten te zetten en hebben geïnvesteerd in scholing en werkplaatsinrichting. Het was een uitdagend proces maar het staat goed op de rit. Nu zijn wij wat betreft de inbouw van Maut-kasten de eindverantwoordelijke voor een groot deel van de Nederlandse Renault Trucks-organisatie”, aldus John van Beem van Van Mourik. Door de uitreiking van het certificaat behoort Van Mourik Tiel tot een select gezelschap omdat in heel Nederland 69 Toll Collect servicepartners zijn, waarvan er vier een dergelijk certificaat hebben ontvangen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mourik Tiel krijgt certificaat voor inbouw tolkasten Maut - Automobielmanagement.nl

Van Mourik Tiel krijgt certificaat voor inbouw tolkasten Maut

Renault Trucks Van Mourik in Tiel heeft van Toll Collect een certificaat ontvangen vanwege de goede prestaties op het gebied van service en kwaliteit in 2009. Van Mourik Tiel verzorgt voor bijna de hele Nederlandse organisatie van Renault Trucks de inbouw van de Maut-kasten die zijn bedoeld voor het innen van tol op Duitse wegen.

Van Mourik Tiel is vanaf het begin één van de Nederlandse servicepartners van Toll Collect. Het bedrijf is er in 2004 mee begonnen, nadat vanuit Duitsland alle Nederlandse truckdealers waren aangeschreven met de vraag of er interesse was voor een dealerschap van Toll Collect. “Wij hebben besloten het op poten te zetten en hebben geïnvesteerd in scholing en werkplaatsinrichting. Het was een uitdagend proces maar het staat goed op de rit. Nu zijn wij wat betreft de inbouw van Maut-kasten de eindverantwoordelijke voor een groot deel van de Nederlandse Renault Trucks-organisatie”, aldus John van Beem van Van Mourik. Door de uitreiking van het certificaat behoort Van Mourik Tiel tot een select gezelschap omdat in heel Nederland 69 Toll Collect servicepartners zijn, waarvan er vier een dergelijk certificaat hebben ontvangen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding