Nefkens gaat Cadillac en Corvette verkopen

Nefkens Amersfoort gaat in ons land de centrale rol spelen bij het vervolg van de Cadillac- en Corvette verkopen. Beide merken werd de wind totaal uit de zeilen genomen door de ondergang van Kroymans. Binnenkort wordt het contract voor een compleet nieuwe en aanzienlijk eenvoudiger constellatie getekend.

De aanpak per merk is verschillend, zo meldt Nefkens. Met het oog op publiciteit en marketing zal Corvette virtueel onder de paraplu van Chevrolet vallen. Maar zoals ook woordvoerder Pieter Stokman van Chevrolet-Corvette desgevraagd aangeeft, worden de bestellingen wél gewoon direct door Nefkens geplaatst.

Volgens Nefkens topman Adriaan de Vries zal de telefoon niet roodgloeiend staan want de fabriek legt de lat niet bepaald hoog. "Ze willen er tot 2013 in Europa zevenhonderd verkopen. Dat zal, denk ik, vooral in Duitsland en Frankrijk zijn. Hier zitten we met een steeds zwaardere CO2-taks. Toch zijn er mensen die er een willen kopen natuurlijk. Als die hier worden besteld – ik zal vanwege de aantallen geen Corvettes in de showroom zetten – kunnen ze vlot worden geleverd. Binnen vier maanden."

Het merk Cadillac wordt een ander verhaal. Dat wordt door Nefkens zelfstandig opgepakt als een soort virtueel importeur annex landelijke dealer. "Daarvoor zijn van de verschillende modellen al auto’s onderweg voor onze showroom, inclusief een V-sportversie zelfs. Twee bedrijven hebben te kennen gegeven met verkoop en after sales van Cadillac door te willen: Koenen in Echt en Pietersen US Carcenter in Rotterdam. Dat loopt dan via ons. Twee andere zullen alleen after sales oppakken, in Assen en Eindhoven." 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Als er 1dealer in NL is die ze kan verkopen, dan ben jij het ! Uitstekende keus en veel succes.

Geplaatst door: Bert Kramer op
Nefkens gaat Cadillac en Corvette verkopen - Automobielmanagement.nl

Nefkens gaat Cadillac en Corvette verkopen

Nefkens Amersfoort gaat in ons land de centrale rol spelen bij het vervolg van de Cadillac- en Corvette verkopen. Beide merken werd de wind totaal uit de zeilen genomen door de ondergang van Kroymans. Binnenkort wordt het contract voor een compleet nieuwe en aanzienlijk eenvoudiger constellatie getekend.

De aanpak per merk is verschillend, zo meldt Nefkens. Met het oog op publiciteit en marketing zal Corvette virtueel onder de paraplu van Chevrolet vallen. Maar zoals ook woordvoerder Pieter Stokman van Chevrolet-Corvette desgevraagd aangeeft, worden de bestellingen wél gewoon direct door Nefkens geplaatst.

Volgens Nefkens topman Adriaan de Vries zal de telefoon niet roodgloeiend staan want de fabriek legt de lat niet bepaald hoog. "Ze willen er tot 2013 in Europa zevenhonderd verkopen. Dat zal, denk ik, vooral in Duitsland en Frankrijk zijn. Hier zitten we met een steeds zwaardere CO2-taks. Toch zijn er mensen die er een willen kopen natuurlijk. Als die hier worden besteld – ik zal vanwege de aantallen geen Corvettes in de showroom zetten – kunnen ze vlot worden geleverd. Binnen vier maanden."

Het merk Cadillac wordt een ander verhaal. Dat wordt door Nefkens zelfstandig opgepakt als een soort virtueel importeur annex landelijke dealer. "Daarvoor zijn van de verschillende modellen al auto’s onderweg voor onze showroom, inclusief een V-sportversie zelfs. Twee bedrijven hebben te kennen gegeven met verkoop en after sales van Cadillac door te willen: Koenen in Echt en Pietersen US Carcenter in Rotterdam. Dat loopt dan via ons. Twee andere zullen alleen after sales oppakken, in Assen en Eindhoven." 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Als er 1dealer in NL is die ze kan verkopen, dan ben jij het ! Uitstekende keus en veel succes.

Geplaatst door: Bert Kramer op