Autobedrijf Versluis voert meerdere merken en sinds 1 juli is daar ook Chevrolet aan toegevoegd. Het automobielbedrijf werd in 1998 opgericht door Richard Versluis die nog steeds de dagelijkse leiding heeft over alle activiteiten.

De ontwikkelingen volgden elkaar in snel tempo op, want in 2001 werd door een overname het officiële dealerschap van Suzuki aan de onderneming toegevoegd, terwijl in 2004 aan Versluis door de importeur de officiële vertegenwoordiging van Skoda werd verleend. In 2007 startte Versluis de Bosch Service, een jaar later gevolgd door het Glas Garage concept. Vorig jaar breidde Versluis zijn activiteiten verder uit met het concept van Autorent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding