Onder de naam Furness Land Rover Apeldoorn gaat de vestiging verder op een nieuw adres: Laan van de Dierenriem in Apeldoorn. In dit pand van Nederlands eerste Land Rover servicedealer zijn ook activiteiten gevestigd van Koops Auto en Fivan Auto. De medewerkers van Landus zijn mee overgegaan naar Furness Land Rover Apeldoorn.

De verkoopactiviteiten van Land Rover worden uitgevoerd vanuit de Land Rover vestigingen van Koops Furness Zwolle en Enschede. De overname past in de strategie van Koops Furness en betekent een forse uitbreiding van het bewerkingsgebied binnen het merk Land Rover.

Koops Furness nv behoort in Nederland tot één van de grotere automotive ondernemingen. De kernactiviteiten zijn ondergebracht in vijf divisies: Cosmo Trucks (bedrijfswagens), Koops Furness Trucks (bedrijfswagens), Koops Furness Auto (personenauto’s), Koops Furness Lease (leasing) en CT International (internationale activiteiten).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding