Dit is gisteren in een principeakkoord tussen beide partijen overeengekomen. Ford Obers heeft vestigingen in Helmond, Gemert en Deurne. In de nieuwe combinatie zullen in totaal tachtig mensen werkzaam zijn.

Ford Eindhoven is sinds een klein jaar weer actief op de automarkt. Onder leiding van Piet van der Meulen en Edwin Augustijn maakten de Ford dealerbedrijven in Eindhoven en Veldhoven vorig jaar een doorstart van de failliete Kroymans Corporation. In de afgelopen maanden verkocht het bedrijf ruim elfhonderd auto’s. Sinds de doorstart vorig jaar heeft Ford Eindhoven een belang genomen in De Kade Autoschade BV en een eigen autoverhuurafdeling opgezet (FordRent Eindhoven).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding