Zo wordt bijvoorbeeld de Dodge Journey aangeboden met een belangrijk prijsvoordeel. Voor de Journey Business Edition gelden nu speciale internettarieven, drieduizend euro onder de normale showroomprijs.

Eerder dit jaar introduceerde Dodge de Business Edition van de Journey. In die uitvoering krijgt de vijf- of zevenzitter de beschikking over een ruim pakket extra’s. De Dodge Journey staat bij de Nederlandse dealers in de showroom vanaf  27 duizend euro. Op www.outlet-sale.nl is de Journey Business Edition echter verkrijgbaar vanaf  24 duizend euro. Hoewel de auto’s via internet worden gekozen, vindt de aflevering plaats bij de Dodge-dealer.

 

In eerste instantie ligt de nadruk van de website op de scherpe aanbiedingen voor de Dodge Journey, maar ook andere modellen van de merken Chrysler, Jeep en Dodge worden met de korting aangeboden. Het aanbod wordt dagelijks bijgewerkt, zegt de importeur.             

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding