Microcar zegt voorop te willen lopen op het gebied van veiligheid. Microcar was de eerste fabrikant die de airbag jaren geleden introduceerde in een brommobiel. Bij de ontwikkeling van de M.GO werd direct vanaf het begin van het designproces rekening gehouden met het feit dat de nieuwste Microcar ook geschikt zou moeten zijn voor montage af fabriek van een airbag. Microcar is de enige fabrikant van brommobielen die binnen de gewichtslimiet van 350 kg een bestuurdersairbag kan leveren.  De SXI Primavera is voorlopig beschikbaar voor 14 mille.

De markt van brommobielen vertoont in 2010 een licht dalende tendens ten opzichte van vorig jaar. Microcar zegt zijn leidende positie te hebben geconsolideerd met een marktaandeel van maar liefst 31,8 procent.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding