Hipogest in Lissabon is een bedrijf met een jarenlange ervaring in alle aspecten van de autobusiness. Het bedrijf wordt verantwoordelijk voor het hele Saab-netwerk in Portugal. Ceo Jan Ake Jonsson van Saab Automobile is blij met het bedrijf. In een verklaring zegt hij: "Het bedrijf heeft een solide verleden en deelt onze visie op succes door de focus op de service aan de klant en op de langetermijnaanpak van zakelijke partnerschappen. De Portugese markt is een belangrijke vertegenwoordiger van Saab in Zuid-Europa en we zien uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking."

Hipolito Pires, topman van Hipogest: "Hipogest is enorm in zijn sas met de vertegenwoordiging van Saab in Portugal. Wij sluiten ons bij de organisatie aan nu het merk aan het begin staat van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Saab. Wij zien uit naar de ontwikkeling van het bedrijf als zelfstandige onderneming."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding