Naast het officiële gedeelte was Marc Cornelissen één van de sprekers om de link te leggen tussen de noodzaak, en de kansen van verduurzaming. Bij de uitreiking waren ondernemers en belanghebbenden uit de regio aanwezig. Het Certificaat Erkend Duurzaam is een initiatief van de Bovag, dat duidelijk maakt dat de autobranche voorop loopt met initiatieven voor de verdere verduurzaming van bedrijven, duurzame mobiliteit en daarmee een duurzame toekomst. Het certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoende activiteiten uitvoeren volgens duurzame principes.

Martin Schilder Groep heeft als eerste multimerkdealer met meerdere vestigingen het certificaat behaald. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) is voor Martin Schilder een kernwaarde. De balans tussen winstgevendheid, mensen en milieu, is een belangrijk onderdeel van de strategie. Hier wordt invulling aan gegeven door de drie p’s profit, people en planet serieus te nemen. Dit doet Martin Schilder door energiezuinig te zijn met bijvoorbeeld slimme lichtsystemen, gescheiden afvalstromen, een eigen opleidingstraject; de Martin Schilder Academy, zorg voor medewerkers en de klant, en consumenten te overtuigen om energiezuinige auto’s te kopen. 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding