De titel Autobedrijf van het Jaar is een erkenning voor een universeel autobedrijf dat perfect onderhoud garandeert, werkt met de modernste apparatuur en op de prijs en kwaliteit let. De winnaar wordt voor een groot stuk door de automobilisten zelf bepaald. Zij kiezen tien finalisten. Dit jaar mochten ook de garagebedrijven zelf een wildcard toekennen aan een collega. Die wildcard  kreeg Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen. Begin september werden de drie finalisten bekendgemaakt : Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen, Bosch Car Service van Leeuwen Auto’s uit Kesteren en Autobedrijf ’t Centrum uit Eethen. Tijdens het Jaarcongres Bovag Onafhankelijke Autobedrijven gisteren werd Autobedrijf Kleverlaan tot winnaar uitgeroepen. De jury waardeerde vooral het zeer gedreven management dat met een goede en toekomstgerichte visie het bedrijf liet groeien.

 

Bosch Car Service is met 365 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De aangesloten Bosch Car Service garagebedrijven worden door Bosch conceptmatig ondersteund op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. www.boschcarservice.nl

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding