Deze vestiging is al een paar jaar de enige Renault Sport-specialist van Nederland maar vanaf 19 november is de showroom ook helemaal ingericht in de stijl van Gordini en Renault Sport.

Liefhebbers van sportieve Renaults kunnen hun hart ophalen. Zo zijn er klassieke en moderne Renaults aanwezig die de historie van het merk laten zien. Ook zal er een Renault Mégane V6 Trophy te bewonderen zijn en andere raceauto’s. Het hoogtepunt van de avond zal de onthulling van de nieuwste Twingo Gordini RS zijn die voor het eerst aan het Nederlandse publiek wordt getoond. Deze topuitvoering (1.6-16V) heeft 133 pk en is voorzien van de bekende Gordini blauwe kleur.

Van Kerkhof & Visscher heeft speciale pakketten ontwikkeld waardoor de Renault Sport modellen nog sneller, beter en mooier worden. Dit maakt het voor Renault Sport eigenaren mogelijk om echt hun eigen unieke RS te bouwen. Deze modellen maken bij velen al heftige emoties los, door deze pakketten wordt het mogelijk nog meer emotie in de auto te leggen. Wat deze pakketten precies inhouden wordt ook op deze avond bekendgemaakt.

Op vrijdag 19 november van 19.30 tot 22.30 uur is iedere liefhebber uitgenodigd naar de Edisonweg 7 in Gorinchem te komen.

http://www.renaultsportdealer.nl

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding