Lucas Greve, occasionmanager van Broekhuis: "Wij hebben in Auto Trader een goede partner gevonden om het online publiek met onze gebruikte auto‘s te bereiken. Auto Trader heeft in een kort tijdsbestek laten zien dat ze een stap heeft gemaakt naar professionalisering binnen de online automarkt. Dat heeft geresulteerd in goede bereikcijfers. Wij maken met de overeenkomst gebruik van hun merk en naamsbekendheid."

 

Auto Trader is sinds 1992 een bekend in de automarkt. Auto Trader is van oorsprong een uitgeverij maar brengt sindsdien potentiële kopers en verkopers met elkaar in contact. In 1999 startte Auto Trader de online occasionportal AutoTrader.nl. De site biedt kopers de keuze uit meer dan 220 duizend nieuwe en gebruikte auto’s, motoren, klassiekers en bedrijfswagens. De website wordt maandelijks meer dan twee miljoen keer bezocht, aldus Auto Trader dat  onderdeel is van Sanoma Uitgevers.

 

Autodealer Broekhuis is sinds 1932 actief in het midden, noorden en oosten van Nederland. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Peugeot, Volvo, Ford, Mazda, Hyundai, Seat en Skoda. Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis Groep zeven autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening. Bij Broekhuis werken ruim 650 medewerkers.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding