Hij volgt Thomas de Bois op, die in januari 2009 zijn twee Honda-bedrijven verkocht aan PGA Nederland NV en daarna de integratie ervan begeleidde met de drie andere Honda-vestigingen van PGA Nederland.

Met vijf vestigingen is de Bois de grootste Honda-dealer van Nederland. Volgens Thomas de Bois heeft Jos Hogeland de afgelopen twee jaar "in zijn rol van financieel eindverantwoordelijke het bedrijf zeer goed leren kennen. De tijd om de leiding definitief over te dragen, is nu gekomen." Zelf gaat hij zich voorlopig concentreren op deelname aan zijn zesde Dakar Rally.

PGA Nederland NV is één van de grootste dealerholdings van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland zeven verschillende automerken. Dit gebeurt via vestigingen van Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda en Terwolde Renault/Dacia. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies), NCT (export) en Schiphol Valet Parking deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding