Ook Gerard Jansen, directeur van Audi Nederland, had een positief verhaal over dit gloednieuwe pand, dat voldoet aan de allerlaatste fabriekseisen. Na diverse acts, waaronder Holland’s got Talent’s Elastic Double, stond er een modeshow op het programma. Dit keer niet met sexy modellen, maar een heel aantal bijzondere Audi-modellen reden over de catwalk (van de oude NSU tot de exclusieve R8 spyder). Daarna deelden diverse personeelsleden in witte Audi-jacks aan iedereen champagne uit. Aan het eind van de avond kreeg de genodigden als aandenken een prachtig ingelijst werk van kunstenares Gerdine Duijsens mee naar huis.

De Open Dagen die daarop volgden hebben ook nog veel bezoekers getrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding