De afdeling sales bestelwagens van de vestiging Gomes Alkmaar won goud. Vestigingsmanager Henk Brijde mocht de prijs in ontvangst nemen. "Deze prijs is voor alle medewerkers, het is de beloning voor hun tomeloze inzet." Het zilver was dit jaar voor vestiging Purmerend op gebied van sales personenwagens en het brons voor sales bestelwagens voor de vestiging Zaandam. De prijzen werden in ontvangt genomen door respectievelijk Marco Reijnders (commercieel directeur personenwagens) en Herman Muller (vestigingsmanager Zaandam).

Algemeen directeur Peter Gomes hecht veel waarde aan de prijzen. "Het is een erkenning van onze klanten en niet van vakgenoten of jury’s. Wij investeren veel om het niveau te halen wat je van een Mercedes-Benz dealer mag verwachten. Ook voor 2011 is klant tevredenheid weer ons belangrijkste speerpunt."

De scores van alle dealers in Nederland zijn dit jaar gestegen en daardoor ligt de lat weer hoger dan voorgaande jaren. Voor Gomes mag 2010 als een succesjaar in de boeken gaan. Na de overname van Centraal in 2009 heeft Gomes efficiencyslagen gemaakt. In een jaar waarin de economie stagnatie kende, groeide Gomes en sloot het jaar af in de plus.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding