Iveco Schouten heeft afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Vanwege de voorziene toekomstige groei, is besloten tot de strategische overname van TSN Alblasserdam. Op dit moment zijn er in Alblasserdam ruim honderd bussen van Arriva in onderhoud. De ervaring die Iveco Schouten de afgelopen jaren heeft opgedaan met het onderhouden van bussen, komt hierbij van pas.

Op de nieuwe locatie zal Iveco Schouten deze onderhoudswerkzaamheden voortzetten en daarnaast de verkoop en after-sales van Iveco en Fiat bedrijfwagens verzorgen. Met de komst van deze nieuwe locatie zullen de werkzaamheden, welke nu uitgevoerd worden in de vestiging Ridderkerk, aankomend jaar geïntegreerd worden in de nieuwe vestiging in Alblasserdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding