Aanbieders van gebruikte auto’s, voornamelijk leasemaatschappijen en dealergroepen/holdings voorzien dat er de komende jaren een volumeverschuiving in gebruikt gaat plaatsvinden van de traditionele groothandel naar de professionele remarketingbranche. Daarom stapt het nieuwe organisatiebureau ExpoMotion van Patrick van Tilburg in dit gat in de markt met een congres. Thema’s van het congres: ‘Remarketing is een vak’, ‘Transparantie in Remarketing – Facts & Figures’, ‘Restwaarde van gebruikte auto’s (hybride) en ‘Remarketing in 2015 – zonder retail géén remarketing!’. Deel van het programma is de uitreiking van de Remarketing Innovation Award 2011.

 

Van Tilburg organiseert met zijn bedrijf Expomotion ook de beurzen Fleet Management Expo en Taxi Expo, die vanaf dit jaar in de Rai worden gehouden omdat de voormalige organisator van deze twee beurzen, 402 Events.com van Telegraaf Media Groep, de beurzen overdeed aan Rai.    

 

Zie ook website

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding