Onafhankelijke autobedrijven in het zonnetje

Vandaag gaat voor de vijfde keer de verkiezing Autobedrijf van het Jaar van start.

Consumenten worden gevraagd een stem uit te brengen en daarmee het favoriete autobedrijf in het zonnetje te zetten. De stemmers maken zelf ook kans op een ‘zonnetje’: een reis voor twee personen.Alle bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven hebben een promotiepakket ontvangen waarmee zij zichzelf goed op de kaart kunnen zetten bij de klant. Na 30 april worden alle binnengekomen stemmen geteld.  “Omdat alle aangesloten autobedrijven, ongeacht de omvang, evenveel kans moeten maken om de felbegeerde titel binnen te slepen, wordt hier bij de telling van de stemmen rekening mee gehouden,” aldus Bertho Eckhardt, voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. "Wellicht zijn er kleinere autobedrijven die denken dat ze geen kans maken, maar bij deze verkiezing gaat het om de kwaliteit van de autobedrijven en speelt de grootte hiervan geen belang."
De verkiezing bestaat ook dit jaar uit drie ronden. Van maart tot en met april aanstaande kunnen consumenten stemmen op hun favoriete autobedrijf. Hieruit volgt de top negen. De tiende deelnemer van de halve finale is het autobedrijf dat door collega’s is genomineerd voor de Wildcard. De vakjury bepaalt vervolgens in de selectieronde de drie finalisten. Uit de drie finalisten volgt uiteindelijk op het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op 4 oktober, de winnaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Onafhankelijke autobedrijven in het zonnetje - Automobielmanagement.nl

Onafhankelijke autobedrijven in het zonnetje

Vandaag gaat voor de vijfde keer de verkiezing Autobedrijf van het Jaar van start.

Consumenten worden gevraagd een stem uit te brengen en daarmee het favoriete autobedrijf in het zonnetje te zetten. De stemmers maken zelf ook kans op een ‘zonnetje’: een reis voor twee personen.Alle bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven hebben een promotiepakket ontvangen waarmee zij zichzelf goed op de kaart kunnen zetten bij de klant. Na 30 april worden alle binnengekomen stemmen geteld.  “Omdat alle aangesloten autobedrijven, ongeacht de omvang, evenveel kans moeten maken om de felbegeerde titel binnen te slepen, wordt hier bij de telling van de stemmen rekening mee gehouden,” aldus Bertho Eckhardt, voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. "Wellicht zijn er kleinere autobedrijven die denken dat ze geen kans maken, maar bij deze verkiezing gaat het om de kwaliteit van de autobedrijven en speelt de grootte hiervan geen belang."
De verkiezing bestaat ook dit jaar uit drie ronden. Van maart tot en met april aanstaande kunnen consumenten stemmen op hun favoriete autobedrijf. Hieruit volgt de top negen. De tiende deelnemer van de halve finale is het autobedrijf dat door collega’s is genomineerd voor de Wildcard. De vakjury bepaalt vervolgens in de selectieronde de drie finalisten. Uit de drie finalisten volgt uiteindelijk op het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op 4 oktober, de winnaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding