In het weekeinde van 26 maart is de showroom gevuld met vijftig exclusieve Porsches uit het verleden én heden. Ter ere van het jubileum heeft Porsche Exclusive bovendien een zeer speciale versie van de 911 ontwikkeld. Van deze Limited Edition zijn vijf exemplaren beschikbaar. Voor de liefhebbers van ander bijzonder mechaniek is er, ook in een oplage van vijf stuks, het speciale Big Pilot horloge van IWC (international watch company).

 

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van Porsche Centrum Gelderland heeft Porsche Exclusive (de ‘maatwerkafdeling’ van Porsche AG) een bijzondere editie van de legendarische 911 ontwikkeld. Elke jubileumversie heeft zijn eigen unieke nummer dat is terug te vinden op het dashboard en de dorpel van de auto.Om het jubileum ook op een andere manier kracht bij te zetten, is bovendien een speciale uitvoering van het IWC Big Pilot horloge ontwikkeld.