Vijf jaar Porsche Centrum Gelderland

Porsche Centrum Gelderland in Heteren viert zijn vijfjarige jubileum met een expositie, een limited editoion van de 911 en een speciale versie van een horloge van IWC.

In het weekeinde van 26 maart is de showroom gevuld met vijftig exclusieve Porsches uit het verleden én heden. Ter ere van het jubileum heeft Porsche Exclusive bovendien een zeer speciale versie van de 911 ontwikkeld. Van deze Limited Edition zijn vijf exemplaren beschikbaar. Voor de liefhebbers van ander bijzonder mechaniek is er, ook in een oplage van vijf stuks, het speciale Big Pilot horloge van IWC (international watch company).

 

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van Porsche Centrum Gelderland heeft Porsche Exclusive (de ‘maatwerkafdeling’ van Porsche AG) een bijzondere editie van de legendarische 911 ontwikkeld. Elke jubileumversie heeft zijn eigen unieke nummer dat is terug te vinden op het dashboard en de dorpel van de auto.Om het jubileum ook op een andere manier kracht bij te zetten, is bovendien een speciale uitvoering van het IWC Big Pilot horloge ontwikkeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Mark, Erik en natuurlijk het hele Team van PCG!

VAN HARTE met dit jubileum!
Jullie mogen trots zijn op het bedrijf zoals het nu staat.
Jullie kennende zal er nog veel meer moois komen en zullen wij nog veel gaan horen van Porsche Centrum Gelderland…!

Alles succes daarmee gewenst!

Groet,
Hisham Lalmy

Geplaatst door: Hisham Lalmy op

Hi Mark, Erik, Bas en de rest van het fantastische PCG Team!

Gefeliciteerd met jullie jubileum!

De kroon op 5 jaar passie, inzet, dalen en pieken. Maar bovenal; jullie begrijpen hoe het “spelletje” werkt! Het resultaat; al jaren de hoogste scores met de klant tevredenheids onderzoeken. De (verdiende) erkenning van je klanten is immers het mooiste compliment…. Geweldig hoe jullie het als team voor elkaar krijgen. Chapeau!

Nog vele mooie, gezonde jaren.
Aan de ambities ligt het niet…

Groeten Eric R. Beyer

Geplaatst door: Eric R. Beyer op

Mark,Ik zie je nog bij mij zitten met de bouwtekening en vol enthousiasme maar toch ook twijfels wegens de investeringen.Je bent er voor gegaan met 200% Nu staat er een super bedrijf met een geweldige reputatie. Mark en het team van medewerkers gefeliciteerd.

Geplaatst door: Hans Schreuder, SOMS Automotive op
Vijf jaar Porsche Centrum Gelderland - Automobielmanagement.nl

Vijf jaar Porsche Centrum Gelderland

Porsche Centrum Gelderland in Heteren viert zijn vijfjarige jubileum met een expositie, een limited editoion van de 911 en een speciale versie van een horloge van IWC.

In het weekeinde van 26 maart is de showroom gevuld met vijftig exclusieve Porsches uit het verleden én heden. Ter ere van het jubileum heeft Porsche Exclusive bovendien een zeer speciale versie van de 911 ontwikkeld. Van deze Limited Edition zijn vijf exemplaren beschikbaar. Voor de liefhebbers van ander bijzonder mechaniek is er, ook in een oplage van vijf stuks, het speciale Big Pilot horloge van IWC (international watch company).

 

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van Porsche Centrum Gelderland heeft Porsche Exclusive (de ‘maatwerkafdeling’ van Porsche AG) een bijzondere editie van de legendarische 911 ontwikkeld. Elke jubileumversie heeft zijn eigen unieke nummer dat is terug te vinden op het dashboard en de dorpel van de auto.Om het jubileum ook op een andere manier kracht bij te zetten, is bovendien een speciale uitvoering van het IWC Big Pilot horloge ontwikkeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Mark, Erik en natuurlijk het hele Team van PCG!

VAN HARTE met dit jubileum!
Jullie mogen trots zijn op het bedrijf zoals het nu staat.
Jullie kennende zal er nog veel meer moois komen en zullen wij nog veel gaan horen van Porsche Centrum Gelderland…!

Alles succes daarmee gewenst!

Groet,
Hisham Lalmy

Geplaatst door: Hisham Lalmy op

Hi Mark, Erik, Bas en de rest van het fantastische PCG Team!

Gefeliciteerd met jullie jubileum!

De kroon op 5 jaar passie, inzet, dalen en pieken. Maar bovenal; jullie begrijpen hoe het “spelletje” werkt! Het resultaat; al jaren de hoogste scores met de klant tevredenheids onderzoeken. De (verdiende) erkenning van je klanten is immers het mooiste compliment…. Geweldig hoe jullie het als team voor elkaar krijgen. Chapeau!

Nog vele mooie, gezonde jaren.
Aan de ambities ligt het niet…

Groeten Eric R. Beyer

Geplaatst door: Eric R. Beyer op

Mark,Ik zie je nog bij mij zitten met de bouwtekening en vol enthousiasme maar toch ook twijfels wegens de investeringen.Je bent er voor gegaan met 200% Nu staat er een super bedrijf met een geweldige reputatie. Mark en het team van medewerkers gefeliciteerd.

Geplaatst door: Hans Schreuder, SOMS Automotive op