Het programma is gekoppeld aan alle nieuwe Ferrari’s California, 458 Italia en FF en wordt zonder extra kosten aan Ferrari-klanten aangeboden. Dat moet hen gemoedsrust bezorgen en de ervaring van het bezitten van een Ferrari vergroten. Het programma voorziet in alle standaard onderhoudselementen zoals omschreven in het serviceprogramma, en is overdraagbaar op een nieuwe koper wanneer de auto van eigenaar wisselt. Het programma is ontwikkeld op basis van een jaarlijkse onderhoudsbeurt gedurende zeven jaar. Maar aangezien er geen sprake is van een kilometerbeperking, kunnen eigenaren die de service-intervals op basis van gereden kilometers bereiken (iedere 20 duizend kilometer), hun auto vaker dan eenmaal per jaar laten onderhouden.

 

Het Ferrari Genuine Maintenance programma wordt standaard gekoppeld aan alle Ferrari California-, 458 Italia- en FF-modellen die sinds 15 maart 2011 worden afgeleverd en het wordt enkel verstrekt door het officiële Ferrari servicenetwerk. Het programma voorziet er in dat auto’s worden onderhouden in overeenstemming met Ferrari’s aanbevolen onderhoudsschema, dat de veiligheids- en milieunormen worden gerespecteerd gedurende de periode en dat de restwaarde van de auto voor de oorspronkelijke en opvolgende eigenaren wordt verbeterd, zo meldt de fabrikant. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding