Renault Nederland heeft op basis van zijn distributiebeleid Autobedrijf Hans Jongerius nu gekozen als hoofddealer voor Gouda. De medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaar. De nieuwe vestiging van Hans Jongerius is gevestigd op het bekende adres aan de Zwolleweg 1 in Gouda.

Hans Jongerius heeft na deze overname Renault/Dacia-vestigingen in Woerden, IJsselstein, Krimpen aan de IJssel en Gouda. Ook een Hyundai-dealervestiging, een service vestiging voor Nissan, een Motrio vestiging (per 1 juni) en een autoschadebedrijf in Woerden behoren tot de groep. De directie wordt gevormd door Hans Jongerius, de leiding van de vestiging in Gouda is per 1 mei in handen van Jan Flipsen, ex-directeur van Fiat Automobile Nederland.

 

Door de overname ontstaat een dealerholding met meer dan tachtig medewerkers en een gezamenlijke omzet van zestig miljoen euro, die naar verwachting jaarlijks meer dan tweeduizend auto’s van de merken Renault, Dacia en Hyundai zal verkopen. Directies van beide bedrijven geven aan dat de overname in goede samenwerking heeft plaatsgevonden.

Het bedrijf Kempenaar blijft onder leiding van Ronald Kempenaar actief met zijn Renault/Dacia-activiteiten in Alphen aan den Rijn en Bodegraven en het schadebedrijf en tankstation te Bodegraven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding