In een Emobility Center kan de klant zien en ervaren wat er te koop is op het gebied van elektrisch vervoer, welke mogelijkheden dat biedt voor duurzame mobiliteit of, voor de overheid en het bedrijfsleven, voor de verduurzaming van de bedrijfsactiviteiten. Bovendien wordt de klant er geïnformeerd over alle aspecten van het elektrisch rijden. Het is van belang dat de klant een gedegen advies krijgt evenals een antwoord op zijn vragen over bijvoorbeeld groene stroom, het opladen thuis, op de zaak of in de stad en tal van andere al dan niet technische zaken. Emobility Center levert ook onderhoud en reparatie.

Het Emobility Center concept is ontwikkeld door Ecars Europe, dat zich bezighoudt met het importeren en distribueren van elektrische voertuigen: fietsen en scooters, personenauto’s en bedrijfsauto’s. Verder probeert Ecars een landelijk retailnetwerk van onafhankelijke ondernemers op te zetten in de Benelux. Voor zover in een bepaalde regio geen Emobility Center is, verzorgt Ecars Europe zelf de verkoop en aftersales (met een mobiele werkplaats) vanuit Rosmalen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding