Verantwoordelijk voor de verkiezing is het Franse automotive-vakblad Auto Info. De bijbehorende award is in Parijs overhandigd aan Tom Tozer, de ceo van AutoBinck. De award is toegekend door een jury van Franse automotive journalisten. De jury roemde de onderneming om het succes van alle autoretailbedrijven, die in maar liefst zes Europese landen opereren.
De award is in het leven geroepen om succesvolle internationale retailondernemingen in de automobielsector te belonen, om de Franse auto-industrie aan te moedigen en om nieuwe mogelijkheden te laten zien."Een dergelijke internationale erkenning is een prachtig compliment voor het professionele team van AutoBinck", aldus Tim Tozer. De award wordt sinds twaalf jaar jaarlijks uitgereikt. In het verleden is de titel toegekend aan bekende organisaties als Emil Frey, AMAG en Inchcape.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding