Directeur Paul Vedder: "Avenu Autogroep heeft besloten tot de bouw van het nieuwe pand om de hoogste kwaliteit van service te kunnen bieden." Het dienstenaanbod is uitgebreid met bijvoorbeeld een speciale ruimte waar de klant samen met een servicemedewerker een korte inspectie kan doen rondom de auto, voorafgaand aan een onderhoudsbeurt.

De nieuwe vestiging richt zich uitsluitend op de service van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Voor de showroom en aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s kunnen geïnteresseerden terecht bij Avenu in Naarden, Huizen of Almere.

Avenu Autogroep is dealer voor Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens en heeft zeven vestigingen in het Gooi en Almere. Avenu biedt verkoop, onderhoud, service en schadeherstel van personen- en bedrijfswagens tot leasing, verhuur, financiering en verzekering.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding