Dat gebeurt volgens het bedrijf "wegens eigen overwegingen". Wat betreft de eigendomsverhouding wijzigt er niets: Dols blijft als belanghebbende en in de functie van niet-operationele directeur wel actief bij VDS betrokken als adviseur en ambassadeur. 

De directie werd tot voor kort gevoerd door Jos Dols en Roland Schut, beiden directeur-eigenaar van de onderneming. Roland Schut zal in zijn rol als algemeen directeur worden bijgestaan door financieel directeur Maurice van Beijnum.

VDS Automotive Group B.V. is een internationaal opererende automotive onderneming op het gebied van groothandel, retail en dienstverlening op het gebied van import, export en (financieel) administratieve zaken. VDS heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding