Bangarage is al meer dan zestig jaar Volvo-dealer en heeft vestigingen in Amstelveen

(waaronder een schadeherstelbedrijf) en Mijdrecht. Furness Car Amsterdam is oorspronkelijk gestart onder eigendom van Volvo Cars Nederland en maakt sinds 1998 deel uit van Koops Furness nv. Naast de vestigingen in Amsterdam is Furness Car ook aanwezig in Almelo, Enschede, Hengelo, Meppel en Zwolle; deze locaties blijven als Furness Car groep opereren.

De Bangarage bestaat in de toekomst uit vijf vestigingen: vier dealers in

Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-West, Amstelveen en Mijdrecht, alsmede een Volvo

erkend schadeherstelbedrijf in Amstelveen. De vestiging in Amsterdam-Zuidoost zal fungeren als hoofdvestiging, ‘Mijdrecht’ zal de nadruk leggen op de verkoop van Volvo Selekt occasions. In totaal werken nu zo’n tachtig mensen bij Bangarage. De verwachting is dat de groep op jaarbasis ongeveer achthonderd nieuwe Volvo’s zal verkopen.

Volgens Theo Mulder, directeur van de nieuwe Bangarage groep, ontstaat door de nieuwe  combinatie "een zeer sterke dealergroep, die haar positie in het primaire verzorgingsgebied kan verdedigen en uitbreiden." Nmens Vlvo Cars Nederland zegt algemeen directeur Ad van Batenburg dat het initiatief "de continuïteit op lange termijn verzekert voor een kwalitatief hoogwaardige vertegenwoordiging van het merk Volvo in dit gebied."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding