AutoBinck is sinds 2007 actief in Hongarije en geeft de Britse merken daarmee een dynamische basis in een markt die sterk in ontwikkeling is. AutoBinck start voor de distributie van de drie merken een nieuwe Hongaarse onderneming: British Automotive Hungary Kft.  De ceo van AutoBinck Group, Tim Tozer, zegt hierover: "We zijn in Hongarije zijn begonnen midden in een economische crisis – die het autolandschap sterk heeft veranderd. Maar we hebben desondanks bewezen in een tijdsbestek van slechts vier jaar een succesvolle distributie- en retailjob te kunnen neerzetten. Onze prestaties, passie en drive hebben Jaguar Land Rover Group doen besluiten voor ons te kiezen. We kijken ernaar uit deze Britse prestigemerken op het juiste niveau te positioneren."

De Jaguar Land Rover Group spreekt zijn vertrouwen uit in British Automotive Hungary Kft die zijn distributie kan starten met een groots productoffensief, met bijvoorbeeld de nieuwe Range Rover Evoque en de nieuwe viercilindermotoren voor de Jaguar XF. AutoBinck richt een gloednieuw Jaguar Land Rover-centrum in in Boedapest.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding