Voor Nederlandse autodealers en andere automotive professionals organiseert adviesbedrijf DealerSupportNet uit Leiden een studiereis naar dit driedaagse evenement in Las Vegas.

Het programma voorziet onder meer in honderdvijftig workshops en een omvangrijke vakbeurs, waar ruim vijfhonderd bedrijven hun nieuwste producten en diensten etaleren. Gelijktijdig houdt ter plaatse ook de ATD (American Truck Dealers) haar jaarconventie.

Het congresthema voor de 2012-editie is ‘Leading the Way’. Daarmee wil de organisatie vooral de belangrijke positie van de autoretailers benadrukken. De bijeenkomst vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2012. Jaarlijks komen veel van de veertienduizend Amerikaanse autodealers af op dit grootste automotive evenement ter wereld. De editie 2011 vond plaats in San Francisco. DealerSupportNet kan zorgdragen voor de reis, het verblijf en de inschrijving. Informatie hierover staat op www.dealersupportnet.nl. Ook een e-mail aan info@dealersupportnet.nl is mogelijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding