Chevrolet is General Motors’ grootste merk wereldwijd met een jaarlijkse verkoop van vier miljoen auto’s in 130 landen. Het is het vierde automerk wereldwijd op het gebied van verkopen. De samenwerking tussen BFS en Chevrolet geeft de Chevrolet Dealers in Nederland de financiële armslag om de ambitieuze groeidoelstellingen te kunnen realiseren, aldus het bericht. 

Ronald Dubbelman, ceo van Chevrolet Nederland: "Ons partnership met BFS biedt onze dealers de gelegenheid om mee te groeien met de positieve ontwikkeling van Chevrolet. BFS is, naast de al bestaande wholesale financier, de partner om deze groei mogelijk te maken en daarom van groot belang. Bij onze keuze voor BFS zijn de pragmatische instelling en heldere procedures voor ons van doorslaggevend belang geweest". 

De activiteiten van Business Lease Nederland zijn een onderdeel van de Business Lease Group, dat weer een volle dochteris  van AutoBinck Holding in Den Haag die,  gemeten naar omzet, een van de twintig grootste onafhankelijke autogroepen van Europa is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding