Twente krijgt eigen officiële Porsche Centrum

Per 1 december heeft Twente zijn eigen officiële Porsche Centrum. Het Service Centrum in Enter heet met ingang van die datum namelijk Porsche Centrum Twente.

Belangrijkste verschil is dat  klanten er nu ook terecht kunnen voor de verkoop van nieuwe Porsche-modellen. Tot nu werden er alleen Approved Porsches verkocht. In de hoedanigheid van officieel Porsche Servicedealer verzorgde Edwin Lammertink in Enter al onderhoud en service volgens de officiële richtlijnen en met originele onderdelen van Porsche. Lammertink: "Het is geweldig dat onze jarenlange inzet nu wordt beloond met deze nieuwe status. Ik ben trots op onze medewerkers die volledig klaar zijn voor deze nieuwe spannende fase."

De komst van het ‘nieuwe’ Porsche Centrum is een belangrijke pijler onder de internationaal aangekondigde groeistrategie. Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import in Nederland: "Het merk Porsche groeit in alle opzichten. Het is dan ook van groot belang dat onze organisatie mee groeit. De uitbreiding van ons netwerk met Porsche Centrum Twente vormt daarbij een belangrijke stap."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Edwin, jij en jouw team van harte geluk gewenst met deze status. Succes in de verdere toekomst.

Geplaatst door: Fred van Reenen op
Twente krijgt eigen officiële Porsche Centrum - Automobielmanagement.nl

Twente krijgt eigen officiële Porsche Centrum

Per 1 december heeft Twente zijn eigen officiële Porsche Centrum. Het Service Centrum in Enter heet met ingang van die datum namelijk Porsche Centrum Twente.

Belangrijkste verschil is dat  klanten er nu ook terecht kunnen voor de verkoop van nieuwe Porsche-modellen. Tot nu werden er alleen Approved Porsches verkocht. In de hoedanigheid van officieel Porsche Servicedealer verzorgde Edwin Lammertink in Enter al onderhoud en service volgens de officiële richtlijnen en met originele onderdelen van Porsche. Lammertink: "Het is geweldig dat onze jarenlange inzet nu wordt beloond met deze nieuwe status. Ik ben trots op onze medewerkers die volledig klaar zijn voor deze nieuwe spannende fase."

De komst van het ‘nieuwe’ Porsche Centrum is een belangrijke pijler onder de internationaal aangekondigde groeistrategie. Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import in Nederland: "Het merk Porsche groeit in alle opzichten. Het is dan ook van groot belang dat onze organisatie mee groeit. De uitbreiding van ons netwerk met Porsche Centrum Twente vormt daarbij een belangrijke stap."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Edwin, jij en jouw team van harte geluk gewenst met deze status. Succes in de verdere toekomst.

Geplaatst door: Fred van Reenen op