Chevrolet Nederland stelt zes dealers aan

Chevrolet Nederland heeft zes Volt-dealers aangesteld. Op termijn, wanneer de productie toereikend is, zal iedere Nederlandse Chevrolet-dealer de Volt in de showroom hebben.

Nederlandse Chevrolet Volt-dealers: Roberts Den Haag, Auto Bakkenes Apeldoorn, Van Esch Eindhoven, Autopalace Zwolle, Nefkens Amersfoort en Auto Aaltink Nijverdal. In 2012 zal een aantal dealers aan het distributienetwerk worden toegevoegd.

De inzet van de eerste Volt viel samen met de introductie van de eerste officiële, publieke laadpaal in Dordrecht. Dat gebeurde bij TTA International. De gemeente wil op korte termijn in de stad een dekkend netwerk uitrollen van ruim vijftien laadpalen voor eigenaren van een elektrische auto in de Dordtse regio.

De opzet van de laadpalen voert de Gemeente Dordrecht uit in samenwerking met de stichting e-laadpaal. De eerste laadpaal op het industriegebied de Dordste Kil II in Dordrecht wordt geïnstalleerd door EV-box, waarvan voormalig Formule I coureur Huub Rothengatter de drijvende kracht is. Volt-rijders kunnen het laadpunt activeren met een laadpas, mobiele telefoon, drukknop of sleutel. Tijdens het laden is de stekker vergrendeld in het laadstation. Een basis laadpaal van EV-box kan worden opgewaardeerd met een GSM-communicatie module, afrekenmogelijkheden, facturatie, toegangscontrole en transactiegegevens.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chevrolet Nederland stelt zes dealers aan - Automobielmanagement.nl

Chevrolet Nederland stelt zes dealers aan

Chevrolet Nederland heeft zes Volt-dealers aangesteld. Op termijn, wanneer de productie toereikend is, zal iedere Nederlandse Chevrolet-dealer de Volt in de showroom hebben.

Nederlandse Chevrolet Volt-dealers: Roberts Den Haag, Auto Bakkenes Apeldoorn, Van Esch Eindhoven, Autopalace Zwolle, Nefkens Amersfoort en Auto Aaltink Nijverdal. In 2012 zal een aantal dealers aan het distributienetwerk worden toegevoegd.

De inzet van de eerste Volt viel samen met de introductie van de eerste officiële, publieke laadpaal in Dordrecht. Dat gebeurde bij TTA International. De gemeente wil op korte termijn in de stad een dekkend netwerk uitrollen van ruim vijftien laadpalen voor eigenaren van een elektrische auto in de Dordtse regio.

De opzet van de laadpalen voert de Gemeente Dordrecht uit in samenwerking met de stichting e-laadpaal. De eerste laadpaal op het industriegebied de Dordste Kil II in Dordrecht wordt geïnstalleerd door EV-box, waarvan voormalig Formule I coureur Huub Rothengatter de drijvende kracht is. Volt-rijders kunnen het laadpunt activeren met een laadpas, mobiele telefoon, drukknop of sleutel. Tijdens het laden is de stekker vergrendeld in het laadstation. Een basis laadpaal van EV-box kan worden opgewaardeerd met een GSM-communicatie module, afrekenmogelijkheden, facturatie, toegangscontrole en transactiegegevens.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding