Martin den Heijer directeur van Rogam

Martin den Heijer (45) zal met ingang van 1 januari als directeur van Rogam de dagelijkse leiding overnemen van DGA Hans van Ruiten.

In het verleden werkte Den Heijer acht jaar bij Renault-dealer Auto Haag en bij de dealerholding Markeur, als directeur van dochter Motorhuis Leidschendam en Motorhuis Den Haag. Bij Markeur was hij de laatste vier jaar directeur van de leasemaatschappij Multilease.

Hans van Ruiten zal zich als algemeen directeur meer gaan richten op "de strategische ontwikkeling en benodigde heroriëntatie van het verzorgingsgebied." Ook behartigt hij de bouw of verbouw van de verschillende Rogam- en Victoria-panden.

In de Rotterdamse regio beschikt Rogam na de overname van Egam (2001) en Autobedrijf Victoria (2010) over negen personen-, bestel- en vrachtwagenvestigingen. De onderneming voert de merken Mercedes-Benz, smart en Mitsubishi-Fuso, heeft ruim tweehonderd medewerkers in dienst en draait een geplande omzet van circa honderd miljoen euro.

Reacties

Beste Martin, heel veel succes! En gefeliciteerd!

Vr.gr.
Joost Kooreman

Geplaatst door: Joost Kooreman op

Beste Martin,
Veel succes met je nieuwe uitdaging.
Henk van Gils
Topdirection P&O advies

Geplaatst door: Henk van Gils op

Beste Martin,
Leuk hoe een nieuw jaar goed kan beginnen! Rogam is een leuke club van enthousiaste mensen, dus alles zal wel goed komen, maar toch succes gewenst. Groetjes AircoFrans Verwegen

Geplaatst door: Frans Verwegen op

Beste Martin, Mooier kan een jaar niet beginnen, ik wens je veel succes met je nieuwe uitdaging. William van Leeuwen

Geplaatst door: William van Leeuwen op
Martin den Heijer directeur van Rogam - Automobielmanagement.nl

Martin den Heijer directeur van Rogam

Martin den Heijer (45) zal met ingang van 1 januari als directeur van Rogam de dagelijkse leiding overnemen van DGA Hans van Ruiten.

In het verleden werkte Den Heijer acht jaar bij Renault-dealer Auto Haag en bij de dealerholding Markeur, als directeur van dochter Motorhuis Leidschendam en Motorhuis Den Haag. Bij Markeur was hij de laatste vier jaar directeur van de leasemaatschappij Multilease.

Hans van Ruiten zal zich als algemeen directeur meer gaan richten op "de strategische ontwikkeling en benodigde heroriëntatie van het verzorgingsgebied." Ook behartigt hij de bouw of verbouw van de verschillende Rogam- en Victoria-panden.

In de Rotterdamse regio beschikt Rogam na de overname van Egam (2001) en Autobedrijf Victoria (2010) over negen personen-, bestel- en vrachtwagenvestigingen. De onderneming voert de merken Mercedes-Benz, smart en Mitsubishi-Fuso, heeft ruim tweehonderd medewerkers in dienst en draait een geplande omzet van circa honderd miljoen euro.

Reacties

Beste Martin, heel veel succes! En gefeliciteerd!

Vr.gr.
Joost Kooreman

Geplaatst door: Joost Kooreman op

Beste Martin,
Veel succes met je nieuwe uitdaging.
Henk van Gils
Topdirection P&O advies

Geplaatst door: Henk van Gils op

Beste Martin,
Leuk hoe een nieuw jaar goed kan beginnen! Rogam is een leuke club van enthousiaste mensen, dus alles zal wel goed komen, maar toch succes gewenst. Groetjes AircoFrans Verwegen

Geplaatst door: Frans Verwegen op

Beste Martin, Mooier kan een jaar niet beginnen, ik wens je veel succes met je nieuwe uitdaging. William van Leeuwen

Geplaatst door: William van Leeuwen op