Top Dealer Award tien beste dealers Kia Nederland

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers uit 2011 benoemd tot ‘Top Dealer 2012′.

Ze ontvingen de bijbehorende award tijdens de Kia-nieuwjaarsbijeenkomst. Daarvoor tekenden Jong Hyun Kim, President van Kia Motors Nederland en Thomas Pril, Director Sales van Kia Motors Nederland.

Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar vooral naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend – zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna.

De Kia Top Dealers Award winnaars zijn AHZ Den Haag, AHZ Zoetermeer, Autobedrijf Jan van Werkhoven (Houten), Automobielbedrijf Kooijman Tiel, Garage Denissen (Tilburg), Wassink Opgenoort Doetinchem,  Kia Tinholt (Velsenbroek), Autobedrijf Wolters (IJsselstein), Autobedrijf Romme (Etten-Leur). VDNS B.V. uit Helmond kreeg als best scorende Nederlandse dealer de ‘Platinum Dealer Award’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Top Dealer Award tien beste dealers Kia Nederland - Automobielmanagement.nl

Top Dealer Award tien beste dealers Kia Nederland

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers uit 2011 benoemd tot ‘Top Dealer 2012′.

Ze ontvingen de bijbehorende award tijdens de Kia-nieuwjaarsbijeenkomst. Daarvoor tekenden Jong Hyun Kim, President van Kia Motors Nederland en Thomas Pril, Director Sales van Kia Motors Nederland.

Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar vooral naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend – zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna.

De Kia Top Dealers Award winnaars zijn AHZ Den Haag, AHZ Zoetermeer, Autobedrijf Jan van Werkhoven (Houten), Automobielbedrijf Kooijman Tiel, Garage Denissen (Tilburg), Wassink Opgenoort Doetinchem,  Kia Tinholt (Velsenbroek), Autobedrijf Wolters (IJsselstein), Autobedrijf Romme (Etten-Leur). VDNS B.V. uit Helmond kreeg als best scorende Nederlandse dealer de ‘Platinum Dealer Award’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding