Dat zei Berend Hulshoff, oud-gediende van Louwman Groep en tijdelijk aangesteld als directeur van Louwman Exclusive Cars dat vandaag (maandag 23 januari) zijn deuren heeft geopend. "We zijn met alle betrokken merken (Rolls-Royce, Bentley, Maserati, Lamborghini, Bugatti) in overleg. De gesprekken verlopen positief maar het heeft gewoon even z’n tijd nodig. Tot we precies weten hoe we ervoor staan, nemen we over bijvoorbeeld Lexus geen besluit." Hulshoff heeft vanmorgen de weer aangestelde personeelsleden van het failliete Hessing toegesproken. "Ik heb hen wat verteld over de Louwman Groep en dat wij een serieuze en degelijke partij zijn. Ik hoop dat Louwman en deze mensen samen een mooie toekomst zullen hebben." Hulshoff zegt met nadruk ad-interim te zijn. "Het moest allemaal zo snel gaan dat Louwman mij gevraagd heeft voor hem de honneurs waar te nemen.  Dat doe ik graag maar is het is tijdelijk, ik ben uiteindelijk al vijf jaar met pensioen. Als het moment daar is zullen we een nieuwe directeur aanstellen. Op dit moment wordt nog niet gezocht, overigens."  

In het pand is weer beweging te bespeuren, ook in de werkplaats bewegen de hefbruggen weer voorzichtig op en neer. "We hebben afgelopen vrijdag het persbericht uitgestuurd dat we vandaag weer open zouden gaan. En we hebben het hele klantenbestand aangeschreven. Men kan nu dus weer terecht voor onderhoud en reparatie."

Aan de kant van de toegangsweg staat al een bord met de naam Louwman, aan de zijde van de A2 staat de naam Hessing er nog op. PR-manager Guido Roozekrans: "Dat kon niet op tijd gerealiseerd worden. Maar er wordt aan gewerkt."

Behalve het luxe merk Lexus zou het ook denkbaar zijn dat Morgan, vertegenwoordigd door Louwman-dochter Nimag, z’n plek vindt in de Hessing-showroom.