De zojuist geïnstalleerde NADA-president Billy Underriner had al direct een nieuwtje in petto voor zijn pakweg zestienduizend leden.  Het ook bij tientallen Nederlandse autobobo’s zo populaire congres heeft namelijk hoognodig nieuwe impulsen nodig om nog meer belangstellenden te trekken. Een daarvan is het besluit om vanaf 2016 niet meer te congresseren in februari  maar in de – qua weer aantrekkelijker – maand april.

Met deze verandering zouden ook andere congressteden in beeld kunnen komen. NADA maakt tot nu toe een rondje langs de steden Las Vegas, San Francisco, Orlando en New Orleans. Het NADA-evenement is een van de grootste meerdaagse bijeenkomsten in de VS en mag zich dan ook in een grote belangstelling van citymarketeers verheugen. Underriner kondigde verder aan ook te willen werken aan een vernieuwing van de congresformule. Dat lijkt geen overbodige luxe, aangezien de programmaopzet al jaren vrijwel onveranderd is.

     

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding