103 Chrysler-dealers in Rusland krijgen ook Fiat

CJSC Chrysler Rus is de officiële importorganisatie van Chrysler Group LLC voor Chrysler, Dodge en Jeep in de gehele Russische Federatie. Voortvloeiend uit de alliantie tussen Fiat en Chrysler is CJSC Chrysler Rus nu ook verantwoordelijke voor alle verkoop, aftersales en garantie voor personenauto’s en bestelauto’s van Fiat.

Deze strategische stap volgt op een dealermeeting waar ongeveer 103 dealers zich aan de nieuwe organisatie verbonden door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst, zo meldt Fiat. Het doel is een hoog serviceniveau te bieden aan de toekomstige Russische klanten op het gebied van verkoop en aftersalesservice. Voor het jaar 2012 is de introductie van een significant aantal nieuwe personenwagens en lichte bedrijfswagens van Fiat gepland voor in de regio.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

103 Chrysler-dealers in Rusland krijgen ook Fiat - Automobielmanagement.nl

103 Chrysler-dealers in Rusland krijgen ook Fiat

CJSC Chrysler Rus is de officiële importorganisatie van Chrysler Group LLC voor Chrysler, Dodge en Jeep in de gehele Russische Federatie. Voortvloeiend uit de alliantie tussen Fiat en Chrysler is CJSC Chrysler Rus nu ook verantwoordelijke voor alle verkoop, aftersales en garantie voor personenauto’s en bestelauto’s van Fiat.

Deze strategische stap volgt op een dealermeeting waar ongeveer 103 dealers zich aan de nieuwe organisatie verbonden door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst, zo meldt Fiat. Het doel is een hoog serviceniveau te bieden aan de toekomstige Russische klanten op het gebied van verkoop en aftersalesservice. Voor het jaar 2012 is de introductie van een significant aantal nieuwe personenwagens en lichte bedrijfswagens van Fiat gepland voor in de regio.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding