Drie vestigingen Infiniti in september operationeel (filmpjes)

Van Kerkhof en Visscher nam de vertegenwoordiging van Infiniti over van AutoBinck en kondigt nu aan dat er in september drie Infiniti Centers operationeel zullen zijn. Om het overstappen naar Infiniti te vergemakkelijken zal VKV ook jonge gebruikte Infiniti’s aanbieden.

De centra komen in Amsterdam, Rotterdam en Zaltbommel. VKV Groep wil de zichtbaarheid en de bekendheid vergroten en daarom  drie nieuwe Infiniti Centers openen.  Door de relatieve onbekendheid van het merk Infiniti zijn deze auto’s een zeldzame verschijning op de Nederlandse wegen, aldus VKV. ‘Met behoud van de exclusieve beleving streeft de VKV Groep de doorbraak na die het merk met z’n technisch hoogwaardige en uitzonderlijk vormgegeven sedans, coupés, cabriolets en SUV’s verdient. Dit betekent dat de topkwaliteit waar Infiniti voor staat ook zichtbaar en voelbaar moet zijn in de communicatie, de presentatie en de service. Mede hierom gaan de nieuwe Infiniti Centers bijvoorbeeld draaien op hetzelfde, beproefde backofficesysteem waarmee de VKV Groep al jaren succesvol opereert.’

De nieuw op te zetten Infiniti Centers in Amsterdam, Rotterdam en Zaltbommel moeten aansluiten bij de ‘exclusiviteit en sportieve luxe’ waar Infiniti voor staat. Door de centrale ligging langs de A2 zal het center in Zaltbommel vanaf september 2012 de functie van flagshipstore gaan vervullen, hoewel het nieuwe center in Amsterdam qua grootte en uitstraling niet zal onderdoen voor de bestaande vestiging. Tijdens de verbouwing gaan verkoop en service in de huidige vestiging in Amsterdam uiteraard gewoon door, meldt Van Kerkhof en Visscher.
Infiniti wordt een belangrijke speler in het D-Segment, waar het een serieus alternatief biedt voor o.a. de Audi A4/A5, Mercedes C-klasse en de nieuwe BMW 3 serie. Bovendien komt er een model in de premium compacte klasse. Uiteraard worden alle modellen uitgerust met de laatste stand der techniek in zowel benzine- als dieselmotoren, maar ook hybride en volledig elektrisch. Om het over- en instappen te vergemakkelijken streeft de VKV Groep een aanbod na dat, behalve fabrieksnieuwe Infiniti’s, zal bestaan uit jonge, gebruikte modellen en demo’s met weinig kilometers.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Drie vestigingen Infiniti in september operationeel (filmpjes) - Automobielmanagement.nl

Drie vestigingen Infiniti in september operationeel (filmpjes)

Van Kerkhof en Visscher nam de vertegenwoordiging van Infiniti over van AutoBinck en kondigt nu aan dat er in september drie Infiniti Centers operationeel zullen zijn. Om het overstappen naar Infiniti te vergemakkelijken zal VKV ook jonge gebruikte Infiniti’s aanbieden.

De centra komen in Amsterdam, Rotterdam en Zaltbommel. VKV Groep wil de zichtbaarheid en de bekendheid vergroten en daarom  drie nieuwe Infiniti Centers openen.  Door de relatieve onbekendheid van het merk Infiniti zijn deze auto’s een zeldzame verschijning op de Nederlandse wegen, aldus VKV. ‘Met behoud van de exclusieve beleving streeft de VKV Groep de doorbraak na die het merk met z’n technisch hoogwaardige en uitzonderlijk vormgegeven sedans, coupés, cabriolets en SUV’s verdient. Dit betekent dat de topkwaliteit waar Infiniti voor staat ook zichtbaar en voelbaar moet zijn in de communicatie, de presentatie en de service. Mede hierom gaan de nieuwe Infiniti Centers bijvoorbeeld draaien op hetzelfde, beproefde backofficesysteem waarmee de VKV Groep al jaren succesvol opereert.’

De nieuw op te zetten Infiniti Centers in Amsterdam, Rotterdam en Zaltbommel moeten aansluiten bij de ‘exclusiviteit en sportieve luxe’ waar Infiniti voor staat. Door de centrale ligging langs de A2 zal het center in Zaltbommel vanaf september 2012 de functie van flagshipstore gaan vervullen, hoewel het nieuwe center in Amsterdam qua grootte en uitstraling niet zal onderdoen voor de bestaande vestiging. Tijdens de verbouwing gaan verkoop en service in de huidige vestiging in Amsterdam uiteraard gewoon door, meldt Van Kerkhof en Visscher.
Infiniti wordt een belangrijke speler in het D-Segment, waar het een serieus alternatief biedt voor o.a. de Audi A4/A5, Mercedes C-klasse en de nieuwe BMW 3 serie. Bovendien komt er een model in de premium compacte klasse. Uiteraard worden alle modellen uitgerust met de laatste stand der techniek in zowel benzine- als dieselmotoren, maar ook hybride en volledig elektrisch. Om het over- en instappen te vergemakkelijken streeft de VKV Groep een aanbod na dat, behalve fabrieksnieuwe Infiniti’s, zal bestaan uit jonge, gebruikte modellen en demo’s met weinig kilometers.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding