Maserati via Driessen en Munsterhuis

Maserati Benelux meldt dat door het recente faillissement van Hessing’s Autobedrijven in Utrecht alle activiteiten daar per direct zijn stopgezet voor zowel de verkoop als service van Maserati. Louwman nam de showroom over met de intentie de activiteiten van Hessing voort te zetten. Louwman zegt met Maserati in onderhandeling te zijn.

Het Maserati-netwerk in Nederland bestaat nu formeel uit de distributeurs Driessen Maserati te Eindhoven en Munsterhuis Sportscars te Hengelo en de officiële servicepunten zijn Franco Auto te Kwintsheul en Kroymans Automotive te Hilversum, zo meldt Maserati Benelux vandaag. Louwman meldt bij monde van woordvoerder Rutger Kerstiens dat Louwman wel degelijk nog in gesprek is met Maserati over een vertegenwoordiging. Louwman nam de showroom van het failliete Hessing pas geleden over en opende de zaak zo snel mogelijk weer als Louwman Exclusive Cars met de bedoeling alle activiteiten van Hessing voort te zetten. Louwman moet daarvoor contracten sluiten alle merken die Hessing vertegenwoordigde.

Maseari Benelux zegt over de Hessing-materie dat men de ontstane situatie door het faillissement van Hessing onderzoekt. "Maserati is momenteel in gesprek met verschillende partners om een volwaardige vertegenwoordiger te vinden in de regio Midden-Nederland om het plotseling wegvallen van Hessing’s Automobielbedrijven te compenseren", aldus pr-functionaris Laurent de Backer.

   

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Maserati via Driessen en Munsterhuis - Automobielmanagement.nl

Maserati via Driessen en Munsterhuis

Maserati Benelux meldt dat door het recente faillissement van Hessing’s Autobedrijven in Utrecht alle activiteiten daar per direct zijn stopgezet voor zowel de verkoop als service van Maserati. Louwman nam de showroom over met de intentie de activiteiten van Hessing voort te zetten. Louwman zegt met Maserati in onderhandeling te zijn.

Het Maserati-netwerk in Nederland bestaat nu formeel uit de distributeurs Driessen Maserati te Eindhoven en Munsterhuis Sportscars te Hengelo en de officiële servicepunten zijn Franco Auto te Kwintsheul en Kroymans Automotive te Hilversum, zo meldt Maserati Benelux vandaag. Louwman meldt bij monde van woordvoerder Rutger Kerstiens dat Louwman wel degelijk nog in gesprek is met Maserati over een vertegenwoordiging. Louwman nam de showroom van het failliete Hessing pas geleden over en opende de zaak zo snel mogelijk weer als Louwman Exclusive Cars met de bedoeling alle activiteiten van Hessing voort te zetten. Louwman moet daarvoor contracten sluiten alle merken die Hessing vertegenwoordigde.

Maseari Benelux zegt over de Hessing-materie dat men de ontstane situatie door het faillissement van Hessing onderzoekt. "Maserati is momenteel in gesprek met verschillende partners om een volwaardige vertegenwoordiger te vinden in de regio Midden-Nederland om het plotseling wegvallen van Hessing’s Automobielbedrijven te compenseren", aldus pr-functionaris Laurent de Backer.

   

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding