Overname Peugeot dealer Vingerhoets door PGA Nederland definitief

Afgelopen woensdag 7 maart was de overname van Vingerhoets door PGA Nederland een feit.

De vier Peugeot dealerbedrijven van Vingerhoets, gevestigd in Tilburg, Diessen, Oisterwijk en Waalwijk, worden onder de naam Nefkens Midden-Brabant voortgezet. Het huidige Nefkens Brabant, met vestigingen in Best, Den Bosch, Eindhoven, Valkenswaard en Veldhoven, gaat verder onder de naam Nefkens Brabant-Zuidoost.

PGA Nederland breidt met deze overname het aantal Nefkens Peugeot vestigingen uit van 23 naar 27. Voor PGA Nederland is de overname een logische stap. Simon Luijckx, bestuursvoorzitter PGA Nederland: "Met de overname van deze vier bedrijven is de positie van Nefkens in Brabant aanzienlijk versterkt."

PGA Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Overname Peugeot dealer Vingerhoets door PGA Nederland definitief - Automobielmanagement.nl

Overname Peugeot dealer Vingerhoets door PGA Nederland definitief

Afgelopen woensdag 7 maart was de overname van Vingerhoets door PGA Nederland een feit.

De vier Peugeot dealerbedrijven van Vingerhoets, gevestigd in Tilburg, Diessen, Oisterwijk en Waalwijk, worden onder de naam Nefkens Midden-Brabant voortgezet. Het huidige Nefkens Brabant, met vestigingen in Best, Den Bosch, Eindhoven, Valkenswaard en Veldhoven, gaat verder onder de naam Nefkens Brabant-Zuidoost.

PGA Nederland breidt met deze overname het aantal Nefkens Peugeot vestigingen uit van 23 naar 27. Voor PGA Nederland is de overname een logische stap. Simon Luijckx, bestuursvoorzitter PGA Nederland: "Met de overname van deze vier bedrijven is de positie van Nefkens in Brabant aanzienlijk versterkt."

PGA Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding