Verkoop e-bike van Smart bij Maffe Marathon Bijenkorf

De Smart e-bike beleeft zijn Nederlandse verkoopdebuut tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf van 27 maart tot en met 9 april. De e-bike is dan te bezichtigen en te bestellen in alle twaalf Bijenkorf-filialen voor 2.649 euro in plaats van voor 2.849 euro. De eerste e-bikes worden vanaf mei uitgeleverd door de Nederlandse autodealers van Smart.

Bij De Bijenkorf kunnen speciaal getrainde hosts en hostessen de details van de e-bike uit de doeken doen. Op technisch gebied is de elektrische BionX-motor opvallend. De mate van ondersteuning is door middel van een draaiknop instelbaar (vier keuzemogelijkheden). Dankzij de krachtige lithium-ion accu bedraagt de actieradius maximaal honderd kilometer. De accu is uitneembaar en kan daardoor eenvoudig thuis (of elders) worden opgeladen – overigens wordt de accu ook geladen bij het remmen door regeneratie. De e-bike heeft een usb-aansluiting die het mogelijk maakt tijdens het rijden elektrische apparatuur zoals een iPhone op te laden. Andere details zijn de schijfremmen voor en achter, een onderhoudsvrije aandrijfriem van carbon en banden met een zeer lage rolweerstand.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verkoop e-bike van Smart bij Maffe Marathon Bijenkorf - Automobielmanagement.nl

Verkoop e-bike van Smart bij Maffe Marathon Bijenkorf

De Smart e-bike beleeft zijn Nederlandse verkoopdebuut tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf van 27 maart tot en met 9 april. De e-bike is dan te bezichtigen en te bestellen in alle twaalf Bijenkorf-filialen voor 2.649 euro in plaats van voor 2.849 euro. De eerste e-bikes worden vanaf mei uitgeleverd door de Nederlandse autodealers van Smart.

Bij De Bijenkorf kunnen speciaal getrainde hosts en hostessen de details van de e-bike uit de doeken doen. Op technisch gebied is de elektrische BionX-motor opvallend. De mate van ondersteuning is door middel van een draaiknop instelbaar (vier keuzemogelijkheden). Dankzij de krachtige lithium-ion accu bedraagt de actieradius maximaal honderd kilometer. De accu is uitneembaar en kan daardoor eenvoudig thuis (of elders) worden opgeladen – overigens wordt de accu ook geladen bij het remmen door regeneratie. De e-bike heeft een usb-aansluiting die het mogelijk maakt tijdens het rijden elektrische apparatuur zoals een iPhone op te laden. Andere details zijn de schijfremmen voor en achter, een onderhoudsvrije aandrijfriem van carbon en banden met een zeer lage rolweerstand.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding